Mainos

Yli puolet suolaa – tiesitkö, mitä kaikkea muuta suosittu aromisuola sisältää?

Aromisuola on monen suomalaiskodin perusmauste, josta kotiruoka saa makunsa. Tiesitkö, mitä kaikkea muuta kuin suolaa aromisuola sisältää?

Nimensä mukaisesti aromisuola sisältää pääosin suolaa. Suolan lisäksi aromisuolassa on kuitenkin myös useampia muita raaka-aineita, joista tuttu maku rakentuu.

Meiran Aromisuolan ainesosat: Jodioitu suola (55 %), glukoosi, sipuli, valkosipuli, aromit (maustepippuri-, valkopippuri-, kurkumauute), kurkuma ja rypsiöljy.

– Aromisuolassa on jo nimensäkin mukaisesti suolaa, ja lisänä mausteita ja aromeja, jotka vahvistavat ruoka-aineiden omaa makua, Meiran maustamistuotteiden tuoteryhmäpäällikkö Johanna Martikainen toteaa. 

Aromisuola on suomalaisten suosikki

Asiantuntija kertoo, että monissa suomalaiskodeissa aromisuola on koko maustamisen perusta. Vuosien saatossa tuote on saavuttanut hyvin vakiintuneen aseman osana suomalaisten ruoanlaittoa.

– Suomalaiset käyttävät  sitä paljon. Täällä on iso joukko joka käyttää aromisuolaa, sillä se on hyvin perinteinen ja vakiintunut tuote, Martikainen kertoo.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja