Mainos

Yksi tuote vaihtuu Suomen McDonald’seissa tänään – jatkossa asiakkaille tarjotaan ravintoloille yksinoikeudella kehitettyä juomaa

Suomen McDonald’s tuo ravintoloihinsa italialaistyyppisen Segafredo-kahvin. Segafredo-kahvia tarjoillaan valtakunnallisesti kaikissa Suomen McDonald’s-ravintoloissa 3. lokakuuta alkaen.

Videolta pääset kurkistamaan, kuinka McDonald'sin ranskalaiset valmistuvat. 

Pikaruokaketju McDonald'sin ravintoloista saa tästä päivästä lähtien italialaistyyppistä Segafredon suodatinkahvia sekä espressoa. Segafredo on McDonald’s-ravintoloiden kahvikumppani 16 maassa.

Makuelämyksiä laatutietoisille suomalaisille

McDonald’s-ravintoloille on kehitetty yksinoikeudella kaksi omaa Segafredo-kahvia, jotka vastaavat tarkasti McDonald’sin kansainvälisiä ja paikallisia vaatimuksia maun, raaka-aineen laadun ja vastuullisuuden osalta.

– Kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme ja haluamme tarjota laatutietoisille ja valveutuneille suomalaisille kahvinjuojille makuelämyksiä ja monipuolisia vaihtoehtoja, Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson kertoo.

– Segafredo-kahvin tuominen ravintoloihimme tukee erityisesti erikoiskahvien kehittämisen tavoitettamme.

Maultaan italialaistyyppinen kahvi on valmistettu 100-prosenttisesti arabica-kahvipavuista. Rainforest Alliance -sertifikaatti varmistaa, että McDonald´s-kahvit on tuotettu ympäristöystävällisesti sekä kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Lähde: McDonald's

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja