0:29

Yksi tuote vaihtuu Suomen McDonald’seissa tänään – jatkossa asiakkaille tarjotaan ravintoloille yksinoikeudella kehitettyä juomaa

Suomen McDonald’s tuo ravintoloihinsa italialaistyyppisen Segafredo-kahvin. Segafredo-kahvia tarjoillaan valtakunnallisesti kaikissa Suomen McDonald’s-ravintoloissa 3. lokakuuta alkaen.

Videolta pääset kurkistamaan, kuinka McDonald'sin ranskalaiset valmistuvat. 

Pikaruokaketju McDonald'sin ravintoloista saa tästä päivästä lähtien italialaistyyppistä Segafredon suodatinkahvia sekä espressoa. Segafredo on McDonald’s-ravintoloiden kahvikumppani 16 maassa.

Makuelämyksiä laatutietoisille suomalaisille

McDonald’s-ravintoloille on kehitetty yksinoikeudella kaksi omaa Segafredo-kahvia, jotka vastaavat tarkasti McDonald’sin kansainvälisiä ja paikallisia vaatimuksia maun, raaka-aineen laadun ja vastuullisuuden osalta.

– Kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme ja haluamme tarjota laatutietoisille ja valveutuneille suomalaisille kahvinjuojille makuelämyksiä ja monipuolisia vaihtoehtoja, Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson kertoo.

– Segafredo-kahvin tuominen ravintoloihimme tukee erityisesti erikoiskahvien kehittämisen tavoitettamme.

Maultaan italialaistyyppinen kahvi on valmistettu 100-prosenttisesti arabica-kahvipavuista. Rainforest Alliance -sertifikaatti varmistaa, että McDonald´s-kahvit on tuotettu ympäristöystävällisesti sekä kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Lähde: McDonald's

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja