Paahdetut paprikat ovat täydellinen lisuke erilaisille salaateille, leiville ja pastoille.
Paprikoista syntyy paahtamalla täydellisen makea ja mausteinen lisuke, jonka voit säilöä öljyssä jääkaapissa. Näin paahdat paprikan:
1. Pese paprikat ja laita leivinpaperin päälle pellille. Paahda 220-asteisessa uunissa yhteensä noin 30 minuuttia. Käännä paprikoita puolessa välissä.
2. Laita paprikat tiiviillä kannella peitettyyn astiaan. Kun paprikat höyryävät kulhossa, niiden kuoret saa irrotettua helpommin.
3. Kun paprikat ovat jäähtyneet poista niiden mustunut kuori veitsellä tai varovasti sormin. Leikkaa tai vedä paprikan kanta ja poista siemenet.
4. Peitä paprikat öljyllä ja lisää valkosipulinpaloja ja halutessasi yrttejä.
5. Paahdetut paprikat säilyvät jääkaapissa öljyssä jopa 2 viikkoa.
Lähde: Popsugar
***
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.