Walesilainen mies kehitteli hilloa sisältävän makkaran – söisitkö?

makkara
Shutterstock

Walesilainen mies kehitteli hilloa sisältävän makkaran, dausagen.

Walesista kotoisin oleva Liam Bennett, 37, on kehitellyt dausage-nimellä kutsuttavan hilloa sisältävän makkaran. Nimi tulee sanoista doughnut (donitsi) ja sausage (makkara).

Bennett on kehitellyt erilaisia makkaramakuja, joiden sisältä löytyy muun muassa vadelma- mansikka- ja mustamarjahilloja.

– Inspiroiduin cronutin ja duffinin menestyksistä, Bennet kertoi Buzzfeedille.

Cronut on kuuluisa croissanit ja donitsin yhdistelmä, duffin puolestaan donitsin ja muffinin sekoitus.

Bennett kertoo Buzzfeedille, että brittikauppiaat ovat olleet kiinnostuneita hänen keksinnöstään. Lisäksi Bennett suunnittelee järjestävänsä keräyksen Kickstarter-palvelussa saadakseen tarpeeksi rahaa koneeseen, jolla hillomakkaroita voisi tuottaa massoittain.

– Useimmat ihmiset, jotka ovat maistaneet, ovat rakastaneet sitä. Aina alkuun on kyllä vähän epäilyä, Bennett paljastaa.

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja