Walesilainen mies kehitteli hilloa sisältävän makkaran – söisitkö?
Walesilainen mies kehitteli hilloa sisältävän makkaran, dausagen.
Walesista kotoisin oleva Liam Bennett, 37, on kehitellyt dausage-nimellä kutsuttavan hilloa sisältävän makkaran. Nimi tulee sanoista doughnut (donitsi) ja sausage (makkara).
Bennett on kehitellyt erilaisia makkaramakuja, joiden sisältä löytyy muun muassa vadelma- mansikka- ja mustamarjahilloja.
– Inspiroiduin cronutin ja duffinin menestyksistä, Bennet kertoi Buzzfeedille.
Cronut on kuuluisa croissanit ja donitsin yhdistelmä, duffin puolestaan donitsin ja muffinin sekoitus.
Bennett kertoo Buzzfeedille, että brittikauppiaat ovat olleet kiinnostuneita hänen keksinnöstään. Lisäksi Bennett suunnittelee järjestävänsä keräyksen Kickstarter-palvelussa saadakseen tarpeeksi rahaa koneeseen, jolla hillomakkaroita voisi tuottaa massoittain.
– Useimmat ihmiset, jotka ovat maistaneet, ovat rakastaneet sitä. Aina alkuun on kyllä vähän epäilyä, Bennett paljastaa.
Lähde: Buzzfeed
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia