Jos vuosi 2020 pitäisi tiivistää yhteen ruoka-annokseen, se olisi tämän australialaisäidin taidonnäyte. Pieleen mennestä ruoasta raportoi muun muassa Metro-lehti ja The Sun.
Videolla vinkit supermehevän lihan grillaamiseen.
Haudutuspadan hienous piilee siinä, että kapistukseen voi käytännössä vain heittää tarvittavat raaka-aineet ja antaa niiden tekeytyä täydelliseksi ruoaksi kaikessa rauhassa. Yksi asia täytyisi kuitenkin todella muistaa: raaka-aineiden lisääminen hauduspataan.
Eräältä perheenäidiltä tämä vaihe pääsi kokonaan unohtumaan. Äiti kertoi tapauksesta haudutuspataresepteihin erikoistuneessa Facebook-ryhmässä.
– Vuosi 2020 tivistettynä yhteen annokseen. Lapset tulevat tänään rakastamaan illallista...siinä on 8 tuntia hautunutta laakerinlehtivettä. Unohdin kokonaan laittaa joukkoon suolalihan. En voinut uskoa eeppistä mokaani, kun avasin kannen, enkä nähnytkään suolalihaa joukossa.
