Vuoden ajan joka päivä pizzaa syönyt mies laihtui – taustalla yksinkertainen syy

miessöipizzaavuoden
Shutterstock, Instagram

Epätavallinenkin ruokavalio voi toimia, jos sen yhdistää oikeaan treeniohjelmaan, väittää amerikkalaismies.

Syö pizzaa joka päivä vuoden ajan ja onnistu silti laihtumaan. Saattaa kuulostaa unelmalta, mutta amerikkalainen mies on onnistunut tässä haasteessa.

Brian Northrup New Jerseystä kertoo sosiaalisessa mediassa, kuinka söi vuoden ajan joka päivä kokonaisen pizzan ja onnistui silti laihtumaan. 367 päivää amerikkalaisen Domino’s-ketjun pizzoja syönyt mies kertoo laihtuneensa haasteen aikana 75,8 kilogrammasta 73,1 kilogrammaan. Yhteensä painoa tippui siis 2,7 kiloa.

Kuulostaa uskomattomalta, mutta pizza-dieetin lisäksi Northrup noudatti tiukkaa treeniohjelmaa. Innokas pizzansyöjä halusi todistaa, että huonon tai epätyypillisen ruokavalion voi saada toimimaan ahkeran treenaamisen kanssa. Ei tarvitse stressata kaikesta mitä suuhunsa pistää, Northrup pyrkii kertomaan.

Instagram-kuvissa Northrup esittelee lihaksiaan ja kertoo kehittäneensä haasteen aikana niin voimakkuuttaan, nopeuttaan kuin kardiovaskulaarista kestävyyttään. Hän kertoo, ettei ole ollut kokeilun aikana kertaakaan kipeänä tai vahingoittanut itseään.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Foodbeast-sivuston mukaan Northrup sai inspiraation haasteeseensa Devin Cunninghamilta, joka söi myös pikaruokaa vuoden ajan ja pysyi hyvässä kunnossa. Washingtonilainen Cunningham söi meksikolaista ruokaa tarjoilevan Chipotle-ketjun ruokia, mutta seurasi tarkasti annoskokoja ja mittasi jokaisesta annoksesta proteiinin, rasvan ja hiilihydraattien määrän.

Pizzaa nauttinut Northrup ei paljon annoskokojaan laskenut. Hänen Instagram-tililtään käy ilmi, että viimeisenä haasteen päivänä mies söi jopa kolme pizzaa juhliakseen onnistumista.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

 Lähteet: The Daily Meal, Daily Mail, Instagram


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja