Vuoden 2015 suosituimmat reseptit Googlessa – oletko jo valmistanut näitä herkkuja?

näkkileipä
Suomalaiset googlasivat aktiivisesti siemennäkkärin reseptiä vuonna 2015 Shutterstock

Google julkistaa joka vuosi suosituimmat hakunsa, joiden avulla hakukoneesta on etsitty tietoa. Ota selvää, mitkä reseptit olivat vuoden 2015 haetuimpia!

Jos Google-hakuihin on uskominen, tänä vuonna trendikkäimpiä herkkuja ovat siemennäkkäri, kukkakaalipitsa, lehtikaalikeitto, naked cake sekä peltilihapiirakka.

TIESITKÖ? Tänä vuonna suosituimpia Google-hakuja listattiin 21 kategoriassa viihteestä urheiluun ja taloudesta yhteiskuntaan. Suomessa tehdään vuoden aikana yli 10 miljardia hakua.

– Suomessa on tehty yli 10 miljardia hakua kuluneen vuoden aikana. Siksi hakua voi pitää maan suurimpana kuluttajabarometrinä joka kertoo mikä meitä suomalaisia kiinnostaa, Googlen operatiivisesta toiminnasta vastaava johtaja Hanna Kivelä kertoo.

Vuoden trendaavimmat reseptit 2015

valkosuklaa limejuustokakku

nutella juustokakku

paahdettu kukkakaali

muurinpohjalettu

Lähde: Google

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!