Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Voiburgeri - äärimmäisen mehukas

MTV Oy, All rights reserved
Julkaistu 15.05.2016 17:51

Törmäsin Facebookissa herkulliseen videoon voiburgerista. Simppeli ja loistava idea, jolla burgerista saa supermehevän. Ja kuinka helpolla sen tekeekään. Nappi mieluista maustevoita, joka jemmataan jauhelihapihvin sisään, paistetaan, lisätään vielä toinen nappi pihvin päälle päälle juustoviipaleen kera ja mehuisa pihvi on valmis.

MTV Oy, All rights reserved

Maustevoita teet helposti vaikka mistä aineksista. Kokeile vaikkapa sekoittaa keskenään erilaisia yrttejä, cayennepippuria, valkosipulia, suolaa, pippuria ja pehmeää voita. Levitä voiseos kelmulle ja rullaa pötkyläksi ja laita jähmettymään jääkaappiin. Itsellä sattui löytymään pakkasesta aiemmin tehtyä voita paprikalla ja yrteillä maustettuna.

Tällaisen burgerin väliin sopii mainiosti kastikkeeksi aioli.

HUOM! Kantsii olla hiukan varovainen grillatessa pihviä, koska sisuksista valuu ritilöille voita, joka heittää tavallista enemmän pieniä liekkejä (ja tuo samalla lisää makua pihviin).

PS. Tsekkaa vinkit täydelliseen burgeriin.

MTV Oy, All rights reserved

Voiburgeri

yhteen burgeriin tarvitset

150-200 g naudan jauhelihaa

2 maustevoinappia

1 siivu cheddaria

1 briossisämpylä (tai muu burgerisämpylä)

suolaa

mustapippuria

halutut höysteet, esim. aiolia, rapeaa salaattia, tomaattia…

Ota pihvin verran jauhelihaa käsiisi. Muotoile siitä hellästi pihvi. Älä purista tiiviiksi, rasvalle on hyvä antaa tilaa sulaa ja maustaa liha. Painele keskelle voinapin mentävä aukko ja laita nappi siihen. Muotoile aukko kiinni.

Grillaa pihviä haluttuun kypsyyteen, esim. 3 min/puoli. Mausta välissä suolalla ja pippurilla. Paiston loppuvaiheessa lisää pihvin päälle toinen voinappi ja juustosiivu. Anna juuston sulaa hiukan. Iske hiukan lämmitetyn sämpylän väliin ja lisää höysteet ja pure kiinni.

MTV Oy, All rights reserved

Lisää aiheesta:

Oklahoma Onion Burger – Antti Suikkarin sipulihampurilainenFilet-OMG-Fish -kalaburgeriTuplasieniburgeriKreikka-burgeri ja täydellinen tzatzikiBrie-juustoburgeri Worcestershire-majoneesillaLohiburgeri avokadolla
burgerigrillaaminengrillaushampurilainenjauhelihajauhelihapihvikaturuokamaustevoinaudanliharoskaruokavoiburgeri

Tuoreimmat aiheesta

burgeri
MTV Oy, All rights reserved
MTV Oy, All rights reserved
  • 25.09.201907:57
    resepti

    Filet-OMG-Fish -kalaburgeri

  • 03.09.201908:49
    resepti

    Tuplasieniburgeri

  • 19.03.201921:10
    briossi

    Briossisämpylät - täydellinen burgerisämpylä

  • 19.11.201820:07
    korealainen

    Korealainen kanaburgeri - superhyvä!

  • 19.06.201821:05
    resepti

    19 x burgeriresepti