1:25

Vispipuuro on retroruokaa parhaimmillaan! Tämä raikas versio maistuu taatusti koko perheelle

Punaherukat ovat nyt parhaimmillaan! Näistä kesän herkullisista marjoista valmistuu helposti vaikkapa lapsuudesta tuttu herkku, vipipuuro. 

Vispipuuro on monelle lapsuudesta tuttu herkku, joka maistuu niin jälkiruokana kuin välipalana. Perinteisesti vispipuuro valmistetaan puolukoista, mutta tällä kertaa tämä retroherkku saa makunsa punaisista viinimarjoista. Voit halutessasi lisätä vispipuuron joukkoon myös ripauksen vaniljasokeria antamaan makua. 

Kuohkeaksi vatkattu vispipuuro nautitaan perinteisesti maidon ja sokerin kera, mutta mikään ei estä sinua kokeilemasta uusia makuyhdistelmiä. Esimerkiksi vaniljakastike toimii hyvin yhteen aavistuksen kirpeän vispipuuron kanssa.

Katso videolta ohjeet maukkaan vispipuuron valmistukseen. 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja