Vispipuuro on retroruokaa parhaimmillaan! Tämä raikas versio maistuu taatusti koko perheelle
Punaherukat ovat nyt parhaimmillaan! Näistä kesän herkullisista marjoista valmistuu helposti vaikkapa lapsuudesta tuttu herkku, vipipuuro.
Vispipuuro on monelle lapsuudesta tuttu herkku, joka maistuu niin jälkiruokana kuin välipalana. Perinteisesti vispipuuro valmistetaan puolukoista, mutta tällä kertaa tämä retroherkku saa makunsa punaisista viinimarjoista. Voit halutessasi lisätä vispipuuron joukkoon myös ripauksen vaniljasokeria antamaan makua.
Kuohkeaksi vatkattu vispipuuro nautitaan perinteisesti maidon ja sokerin kera, mutta mikään ei estä sinua kokeilemasta uusia makuyhdistelmiä. Esimerkiksi vaniljakastike toimii hyvin yhteen aavistuksen kirpeän vispipuuron kanssa.
Katso videolta ohjeet maukkaan vispipuuron valmistukseen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti