Mainos

Viiniä vai kuohuvaa? Lemmikkisi voi paljastaa, mitä juomaa lasistasi oikein löytyy

Pidätkö mieluummin viinistä vai kuohuvasta? Toisin sanoen, oletko kissa- vai koiraihminen? Tutkimuksen mukaan suosikkieläimesi voi paljastaa persoonallisuutesi lisäksi myös sen, minkä juoman lasiisi oikein valitset.

Marie Claire -sivuston julkaiseman tutkimuksen mukaan kissaihmiset valitsevat lasiinsa mieluiten kuohuvaa, kun taas koiraihmiset siemailevat todennäköisimmin punaviiniä.

Australialaisessa kellarimestareiden teettämässä tutkimuksessa selvisi, että kissaihmiset juovat jopa kaksinkertaisen määrän kuohuvaa koiranomistajiin verrattuna. Koiraihmisten suosikkeja olivat puolestaan täyteläiset, esimerkiksi pinot noirista tai shiraz-rypäleestä valmistetut juomat.

Eläinlääkäri vahvistaa tutkimuksen

Australialainen eläinlääkäri Robert Zammit vahvistaa, että tässä erikoiselta kuulostavassa tutkimuksessa saattaa olla hyvinkin perää.

– Kissat ovat maailman aristokraatteja ja kissaeläinten omistajat ovat varsin hienostuneita, joten en ole yllättynyt siitä, että kissanomistajat nauttivat mieluiten kuplia, Zammit toteaa.

Myös koiranomistajien juomavalinta on looginen. 

– Koiran omistajat haluavat viettää aikaa ulkona karvaisten ystäviensä kanssa, eikä ole mitään parempaa kuin tulla kotiin ja nauttia lasillinen lämmittävä punaviiniä. Tämä käy järkeen, Zammit lisää.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja