Mainos
Mainos

Vihdoinkin eroon turvotuksesta – salaisuus löytyy veden juomisesta!

Veden juominen on äärimmäisen tärkeää etenkin laihtumisesta haaveileville. Riittävä vedenjuonti ehkäisee turvotusta ja pitää aineenvaihdunnan liikkeellä. Mutta miten lisätä veden juontia ja muistaa nesteyttää riittävän usein?

Jos riittävä veden juominen tuottaa sinulle ongelmia, kokeile näitä niksejä!

Tee merkit vesipulloosi

Merkitse vesipulloosi viivat kertomaan esimerkiksi, miten paljon vettä tulee olla juotuna puoleenpäivään tai kello kuuteen mennessä. Merkit auttavat pitämään vedenjuontitahdin tasaisena. 

Kuljeta vesipulloa mukanasi

Ota tavaksi hörppäistä vettä aina, kun vaihdat tehtävästä toiseen. Kun esimerkiksi lähdet töistä ja siirryt harrastukseesi, juo vesipullo tyhjäksi. Tai älä lähde lounaalle ennen kuin olet tyhjentänyt vesilasin pöydältä.

Siemaile, älä kittaa

Ison vesilasin juominen toki saa juomakiintiötä nopeasti täyteen, mutta runsas määrä saa olon tuntumaan täydeltä ja turvonneelta. Siksi vettä kannattaa juoda pikemminkin pienissä erissä. Vesi myös imeytyy paremmin, kun sen juo rauhalliseen tahtiin.

Juo ennen ateriointia

Ota tavaksesi juoda lasillinen vettä aina ennen kuin syöt. Tämä myös täyttää vatsalaukkuasi, jolloin et tule syöneeksi niin paljon ruokaa. Veden juominen on äärimmäisen tärkeää etenkin laihtumisesta haaveileville. Mutta miten lisätä veden juontia ja muistaa nesteyttää riittävän usein?

Lähde: Prevention

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.