Vihaatko juustoa? Nämä ongelmat tunnistat taatusti
Juusto on monen suosima herkku, ja juustoa vihaavat ihmiset herättävätkin suurta ihmetystä. Tunnistatko itse nämä ongelmat arjessasi?
Vaikka juusto on yksi himotuimmista ruoka-aineista, ei se kuitenkaan ole ihan kaikkien mieleen. Jos satut kuulumaan niihin ihmisiin, jotka eivät juustoa pysty syömään, kohtaat taatusti ihmettelyä.
Buzzfeed listasi ongelmia, joita juustoa vihaavat ihmiset joutuvat kohtaamaan. Tunnistatko nämä tilanteet?
1. Muut tuomitsevat sinut. On rankkaa olla pitämättä yhdestä maailman suosituimmista ruoista.
2. Ihmiset ihan oikeasti pitävät sinua täysin hulluna. Ja he kertovat sen sinulle. Jatkuvasti.
3. Sinulta vaaditaan perusteluja "valinnallesi". "En valinnut juuston vihaamista! Se vain tapahtui, ymmärrättekö?"
4. Koska on nimittäin selvää, että kaikki muut ihmiset planeetallamme rakastavat juustoa...
5. ... eivätkä he voi ymmärtää, miksi sinä et tee samoin. Saatkin osaksesi siis jatkuvasti tuomitsevia katseita. Muista, että olet harvinainen, mutta erityinen – kuin yksisarvinen. Ja se on sallittua.
6. Kohtaat elämässäsi monta ärsyttävää hetkeä, kun tilaat ruokaa ja pyydät sen ilman juustoa, mutta tietysti siinä on pyynnöistä huolimattta paljon, ällöttävää juustoa.
7. Jos valitat asiasta, sinua kohdellaan kuin hemmoteltua, säälittävää vauvaa, joka valittaaaikuisen vartalossa. "Mutta minä pyysin sen ilman juustoa", sanot alahuuli väpättäen.
8. Jopa se, kun joku mässyttää juustoa lähelläsi, saa vatsasi kääntymään.
9. Et halua olla töykeä, mutta jo juuston haju saa sinut yökkäämään.
10. Jos olet ystävien kesken syömässä, tunnet oloksi pahikseksi, kun et pysty osallistumaan yhteiseen alkupalakierrokseen. Miksi? Koska ne kaikki sisältävät juustoa!
11. Oletko ikinä ollut matkalla juhliin vatsa nälästä kirkuen, vain huomataksesi, että kaikki alkupalat ovat jollain tavalla juustoisia? Niinpä.
Lähde: Buzzfeed
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan