Vietä burgerijuhannus! ”Hyvin tehtynä kaikkea muuta kuin epäterveellistä”
Juhannuksena voi herkutella hyvin mielin vaikkapa itsetehdyillä hampurilaisilla, jos perinneherkut eivät ole mieleen. Poimi vinkit terveellisten ja herkullisten hampurilaisten valmistamiseen!
Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen huomauttaa, että hampurilaisia ei kannata pelätä epäterveellisinä, kun raaka-aineet on valittu huolella.
– Burgeri on hyvin tehtynä kaikkea muuta kuin epäterveellistä, mutta maku silti täydellistä. Olen koulinut itseäni hissukseen burgerin salaisuuksien sisään ja alkanut ymmärtää, mistä yksinkertainen täydellisyys muodostuu, Kinnunen kirjoittaa.
Vaikkapa juhannuspäivänä valmistettavia burgereita varten bloggaaja kokosi yhteen joukon hampurilaisreseptejä, joilla valmistuvat burgerit joka makuun.
– Burgeri on yksinkertaisuudessaan rajoittamaton maaperä, mutta sitä pitää vaalia huolella. Keräsin yhteen kaikki burgerireseptini, joista löytyy varmasti suosikki joka lähtöön ja ruokavalioon, Kinnunen toteaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka