Vie aamiaisesi uudelle tasolle: Kokeile aamupalapizzaa!
Aloita aamu ainutlaatuisella tavalla ja kokeile pizzaa! Ja ei, nyt ei puhuta jääkaappiin jääneestä ja uudelleen lämmitetystä pizzerian lätystä, vaan kunnon aamiaispizzasta.
Kun kaurapuuro, kananmunat ja ruisleipä kyllästyttävät eikä aamiaissmoothiekaan nappaa, kannattaa kokeilla jotain täysin uutta.
Klassisen aamupalan voi tuunata maittavaksi ja täyttäväksi aamiaispizzaksi. Testaa vaikka viikonloppuna!
Tarvitset vain valmista croissant-taikinaa ja haluamiasi täytteitä, aamuun sopivasti esimerkiksi pekonia, cheddar-juustoa ja perunaa sekä munia, maitoa ja mausteita.
VINKKI: Voit leipoa voisarvitaikinan myös itse! Katso resepti täältä.
YouTube-leipuri Yoyomax 12 näyttää videollaan, kuinka aamuun sopiva pizza valmistuu.
Tee näin:
Suihkuta pizzapannulle vuokasprayta ja painele taikina pannulle. Ripottele päälle kypsennettyjä pekonipaloja ja niiden päälle cheddar-raastetta ja perunakuutioita. Sekoita kulhossa muutama kananmuna ja maitoa ja mausta pippurilla. Vatkaa munamaito tasaiseksi ja kaada pizzan päälle. Paista pizzaa 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia.
Lähde: Little Things
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan