Vie aamiaisesi uudelle tasolle: Kokeile aamupalapizzaa!

aamiainen, pizza, aamiaispizza
Tässä aamiaispizzassa täytteenä on rucolaa ja kananmunaa. Shutterstock

Aloita aamu ainutlaatuisella tavalla ja kokeile pizzaa! Ja ei, nyt ei puhuta jääkaappiin jääneestä ja uudelleen lämmitetystä pizzerian lätystä, vaan kunnon aamiaispizzasta.

Kun kaurapuuro, kananmunat ja ruisleipä kyllästyttävät eikä aamiaissmoothiekaan nappaa, kannattaa kokeilla jotain täysin uutta.

Klassisen aamupalan voi tuunata maittavaksi ja täyttäväksi aamiaispizzaksi. Testaa vaikka viikonloppuna!

Tarvitset vain valmista croissant-taikinaa ja haluamiasi täytteitä, aamuun sopivasti esimerkiksi pekonia, cheddar-juustoa ja perunaa sekä munia, maitoa ja mausteita.

VINKKI: Voit leipoa voisarvitaikinan myös itse! Katso resepti täältä.

YouTube-leipuri Yoyomax 12 näyttää videollaan, kuinka aamuun sopiva pizza valmistuu.

Tee näin:
Suihkuta pizzapannulle vuokasprayta ja painele taikina pannulle. Ripottele päälle kypsennettyjä pekonipaloja ja niiden päälle cheddar-raastetta ja perunakuutioita. Sekoita kulhossa muutama kananmuna ja maitoa ja mausta pippurilla. Vatkaa munamaito tasaiseksi ja kaada pizzan päälle. Paista pizzaa 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja