Video irvailee elämäntapa-allergikoille: ”Näin sinustakin voi tulla gluteeni-intolerantikko”

gluteeni_kuvakaappaus
YouTube/kuvakaappaus

Gluteeni-intorelanssi on nyt kuumin syömistrendi new age -yhteisössä, irvailee vakavanaamainen mies tuoreessa Ultra Spiritual Life -sarjan jaksossa.

Monille keliakia on oikea ongelma, mutta tuoreella YouTube-videolla irvaillaan täysin rinnoin niille, jotka välttelevät gluteenia vain siksi, että se on trendikästä. Videolla opetetaan muka vakavin ottein, kuinka sinäkin voit ryhtyä gluteeni-intolerantikoksi.

– Gluteeni-intoleranssi oli ennen rajoitettu vain niille, jotka olivat yliherkkiä gluteenille, mutta uusimman tiedon mukaan – jonka jaan tällä videolla– sinustakin voi tulla gluteeni-intolerantikko riippumatta siitä, oletko todellisuudessa yliherkkä gluteenille, JP Sears sanailee videolla.

Videon vinkit – näin sinustakin voi tulla gluteeni-intolerantikko:

1. Pidä ravintolahenkilökunta otteessasi

Mene ravintolaan, ja kun sinulle tuodaan juuri sitä, mitä olet tilannutkin, tajua, että ruoassa on gluteenia. Muista tehdä siitä numero. Tässä vaiheessa on hyvä opettaa gluteeniton vakaumuksesi myös tarjoilijalle – ja palauttaa ruoka.

2. Puhu ällöttävistä elimistösi toiminnoista

Kerro ihmiselle kaikista ällöttävimmistä elimistön toiminnoistasi. Koska olet gluteeni-intolerantikko, olet oikeutettu kertomaan ihmisille niistä kamalista asioista, joita sinulle tapahtuu syödessäsi gluteenia. Käytännössä jo lakikin määrää, että muut ihmiset joutuvat kuuntelemaan, kun valitat asioista, joita kehossasi tapahtuu. "Oliko tuossa keksissä gluteenia? Voi ei, vatsani..."

3. Anna asiantuntevia lääketieteellisiä neuvoja

Kun sinusta tulee gluteeni-intolerantikko, täytyy sinulla olla automaattinen ymmärrys siitä, että kaikki lääketieteelliset ongelmat johtuvat – mistäs muustakaan kuin – gluteenista. Masennus, ylipaino, syöpä... Kaikki ovat gluteenin syytä.

4. Älä anna kenenkään ponnistelujen olla tarpeeksi

Muista, että kenenkään vaivannäkö ei ole tarpeeksi sinulle. Jos olet ystäväsi luona kylässä ja he ovat tehneet kaikkensa purkaakseen gluteenivapaan Da Vinci -koodisi ja miettineet sopivat tarjoilut, eivät he oikeasti yritä olla sinulle ystävällisiä. He yrittävät todellisuudessa suistaa sinut vallasta, etkä sinä voi antaa sen tapahtua! Tässä vaiheessa otatkin takataskustasi villin kortin: kerrot heille sellaisen ruoan yliherkkyydestä, josta et ole maininnut koskaan aikaisemmin. Näin sinä saat ohjakset taas käteesi. "Onhan tämä ruoka myös maidoton, onhan?"

5. Tunne ravintofaktat

Gluteenin välttely on ravintofilosofia, joka perustuu täysin siihen, mitä ei saa syödä. Siksi et voi tietää, mitä oikeastaan saat syödä, joten et oikeasti tiedä, millaista on hyvä ravinto. Jotta voit täyttää tämän pienen aukon sivistyksessäsi, täytyy sinun saarnata vakuuttavasti. Muista siis, että kaikki gluteenittomat tuotteet ovat terveellisiä – olivatpa ne mitä tahansa. "Ai, gluteenittomia keksejä? Näitä voin syödä vaikka koko paketin kerralla!"

6. Esitä nauttivasi gluteenittomista vaihtoehdoista

Kun löydät uuden gluteenittoman leivän, huomaat miettiväsi, miten voisit nauttia tästä tiiliskiveä muistuttavasta ruoasta, joka on kuiva kuin Sahara. Vastaus on yksinkertainen: ei sinun kuulukaan nauttia siitä. Sinun kuuluu vain esittää nauttivasi. Tätä voi verrata jäsenyysmaksun maksamiseen, kun saat kuulua yläluokkaiseen gluteeni-intolerantikkojen klubiin.

7. Nauti alentuvin ottein uusista gluteenihavainnoista

Ai perunalastuissakin on gluteenia? Miten upea havainto! Kun teet uusia havaintoja gluteenipitoisista ruoista, nauti siitä uudesta tarkoituksen tunteesta, jonka saat kokea istuessasi riisijauhoista tehdyn ylemmyydentunteesi päällä – olethan niin asioihin perehtynyt, että tiesit tämänkin!

8. Erakkoelämä tekee gluteenista terveellisempää
Ymmärrä, että jos et ole muiden ihmisten seurassa, sinusta tulee jotenkin mystisesti vähemmän yliherkkä gluteenille. Miten tämä on mahdollista? Lääketiede ei ole vielä pystynyt selittämään sitä. On kuitenkin huomattu, että on selvä syy- ja seuraussuhde siinä, kuinka monta ihmistä ympärilläsi on ja kuinka yliherkkä gluteenille olet. Jostain syystä yksin kotona ollessasi pystyt puputtamaan muffinin toisensa jälkeen, mutta muiden ilmestyessä paikalle joudut välttelemään noita terveytesi pilaavia paholaisen pullia.

9. Lue jatkuvalla syötöllä gluteenittomuuteen opastavia kirjoja

Lue jatkuvasti sellaisia kirjoja, jotka opastavat sinua kohti gluteenitonta elämäntapaa. Vaikka tiedät jo, mitä kirjassa sanotaan, pysy ajan hermolla ja lue! Lue kaikki kirjat, joissa kirjailija pääsee 300 sivun jälkeen todelliseen pointtiinsa: älä syö gluteenia.

10. Hehkuta tuloksiasi

Jos et ole oikein nähnyt mitään tuloksia, joita olisit saavuttanut gluteenittomuudellasi, ei hätää. Keksi jotain. Kukaan ei huomaa mitään – eikä kukaan välitä. "Vatsalihakseni ovat muotoutuneet huomattavasti sen jälkeen, kun lakkasin syömästä gluteenia."

Katso koko irvailu videolta:

Jos video ei näy mobiililaitteellasi, valitse selaimen täysversio.

Lähde: YouTube

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja