Vatsa litteämmäksi yön aikana! Nauti tätä superterveellistä juomaa

elävä ravinto
Vihreä terveysjuoma voi auttaa litistämään vatsaa jo yhdessä yössä. Shutterstock

Moni kokee rasvan kerääntyvän kehossaan etenkin vatsan alueella. Tiettyjä ruoka-aineita nauttimalla vatsa voi kuitenkin litistyä entisestään.

Vatsanseudulle kertyvästä rasvasta voi päästä eroon muun muassa vauhdittamalla aineenvaihduntaa. Ota selvää, millainen juoma voi auttaa litistämään vatsa – jopa yhden yön aikana.

Vauhtia aineenvaihdunnalle yön ajaksi

Yhdistämällä samaan juomaan kurkkua, persiljaa tai korianteria, inkivääriä, Aloe Veraa sekä vettä voit loihtia terveysdrinkin, joka voi auttaa nopeuttamaan aineenvaihduntaa – ja polttamaan rasvaa kehosta.

Keho kuluttaa öisin vähemmän kilokaloreita kuin valveilla. Tästä syystä aineenvaihduntaa kiihdyttävistä ominaisuuksistaan tuttuja ruoka-aineita ennen nukkumaanmenoa nauttimalla voi saavuttaa näkyviä tuloksia jo yhden yön aikana.

Vatsaa litistävä juoma

1 kurkku
persiljaa tai korianteria
1 sitruuna
1 rkl raastettua inkivääriä
1 rkl Aloe Vera -mehua
1 dl vettä

Sekoita ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi juomaksi. Nauti! 

Paljon terveyshyötyjä

Yksi kurkku sisältää vain 45 kilokaloria, paljon vettä sekä kuituja. Persilja ja korianteri ovat niin ikään vähäkalorista herkkua, mutta sisältävät paljon vitamiineja, mineraaleja sekä antioksidantteja. Sitruunat vuorostaan auttavat myrkkyjä poistumaan kehosta. Inkivääri vähentää ruokahalua ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Aloe Vera kiihdyttää niin ikään aineenvaihduntaa ja edistää kalorien polttamista.

Lähde: Black Doctor

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja