Varashälyttimiä jo nakkipaketeissa: Täsmäisku Alepaan paljasti ruokakauppojen kasvavan ongelman

Varashälytin nakkipaketissa? Näin helsinkiläis-Alepassa ehkäistään myymälävarkauksia 2:26 Varashälytin nakkipaketissa? Näin helsinkiläis-Alepassa ehkäistään myymälävarkauksia
KATSO VIDEO: Varashälytin nakkipaketissa? Näin helsinkiläis-Alepassa ehkäistään myymälävarkauksia.

Ruokakaupoissa lätkäistään nyt varashälyttimiä yllättäviinkin tuotteisiin. Mistä on oikein kyse?

Myymälävarkauksien ja näpistysten määrä yleensä lisääntyy taloudellisesti tiukkoina aikoina. Suomalaiskaupat ovatkin yrittäneet estää varkauksia monin erilaisin keinoin.

MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla kerrottiin aiemmin Aleksin bongaamasta yllättävästä yksityiskohdasta vantaalaisessa Lidlissä: lohifileisiin oli lätkäisty jättimäiset hälyttimet.

Varashälyttimiä yhä useammassa tuotteessa

Varashälyttimien lisääntymiseen ruokakaupoissa sekä ylipäätään myymälävarkauksiin pureuduttiin maanantaina MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa.

Kaupan liiton turvallisuusasiantuntija Terhi Kuljukka-Rabbin mukaan erilaisia toimenpiteitä varkauksien estämiseksi on kaupoissa viime aikoina tehty ja tilannetta seurataan aktiivisesti.

– Aina pyritään reagoimaan siihen, mikä milloinkin kiinnostaa. Ei oikeastaan yllätä se hintahaarukka, mihin hälyttimiä on nyt käytetty, Kuljukka-Rabb totesi ohjelmassa.

Varashälyttimiä onkin viime aikoina lisätty hieman yllättäviinkin tuotteisiin.

Mihin kaikkiin ruokiin ja juomiin esimerkiksi helsinkiläisessä Alepassa on nyt lätkäisty hälyttimet? Kurkkaa yllä olevalta videolta!

Katso alta koko Viiden jälkeen -keskustelu

Liha- ja nakkipaketeissa hälytyslaitteita - mitä Suomen kaupoissa tapahtuu? 10:36
Liha- ja nakkipaketeissa varashälyttimiä – mitä Suomen kaupoissa tapahtuu?

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!