Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Valmista täydellistä broileria: Sisältä mehukasta, päältä rapeaa!

Shutterstock
Julkaistu 17.07.2016 09:30

MTV LIFESTYLE

Poikansa yllyttämänä grillauksen suomenmestaruuskilpailuun lähtenyt Nikke Häggström valmisti finaalin loppukilpailussa friteerattua kananfileetä maissihiutalekuorrutuksella. Poimi resepti talteen!

Friteerattu broilerin fileepihvi maissihiutalekuorrutuksella

Tarvitset:

1 pkt maustamatonta broilerin ohutfileetä
muutama kourallinen maissihiutaleita
1 kananmuna
suolaa
pippuria
1 limen mehu
soijakastiketta
valkosipulia
inkivääriä
tuoretta chiliä

lisäksi:
rapsiöljyä uppopaistamiseen

1. Pyyhi broilerin fileet kuiviksi. Mausta pinta suolalla ja pippurilla, limen mehulla, silputulla valkosipulilla, hienonnetulla inkiväärillä, hienonnetulla chilillä ja soijakastikkeella.
2. Riko kananmunan rakenne rikki kulhossa. Hienonna maissihiutaleet ja leivitä broilerin fileet ensin kananmunassa ja sen jälkeen maissihiutaleissa.
3. Kypsennä fileet uppopaistamalla öljyssä noin 160–180 asteessa 3–4 minuuttia. Öljyn lämpötilan voit tarkistaa laittamalla kattilaan leipäkuution: jos se alkaa hieman ruskistua, on lämpötila oikea.

Huom! Friteerattaessa pidä kattilan kansi lähellä mahdollisen tulipalon varalta. Rasvapalo tulee sammuttaa tukahduttamalla, ei vedellä. 

Lähde: Lidl

Lisää aiheesta:

MasterChef Suomi: One bite carpaccio, Antin reseptiSupersimppeli broileriruoka! Jopa leivittäminen tehty mahdollisimman helpoksi: "Vastustamattomia broilerinfileitä, joita koko perhe palvoo"Mahtava uunibroileri, joka sulaa suuhun – tämä helppo ruokalaji tekee arjesta juhlaa!Broilerinfileet pöytään entistäkin nopeammin – helppo kikka takaa mehukkaan lopputuloksen Paahdettu kana perulaisittain korianterikastikkeen keraKokonaisena grillattu porsaansisäfilee
KanaaBroileriMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Kanaa
  • 24.11.201712:08
    Ruoanlaitto

    Kari Aihinen vinkkaa helpon kanareseptin, jota kaikki rakastavat: Nyt testaamaan "Matinkylän kanaa"

  • 18.10.201708:55
    Ruoanlaitto

    Kari Aihisen helppo kananugettiresepti: "Rapea frittikana maistuu täydelliseltä"

  • 06.05.201717:03
    Grillaus

    Grillauksen Suomen mestari kannustaa: Tätä suomalaisten pitäisi grillata paljon rohkeammin

  • 03.05.201717:33
    Ruokaniksit

    Tästä ei kana enää parane – mehevä ja huippuherkullinen lopputulos vain 20 minuutissa

  • 22.09.201615:00
    Klassikkoreseptit

    Tiesitkö? Kananugetteja voi tehdä myös kotona – kokeile herkullista reseptiä!