Valmista jäätelöä lempisuklaapatukastasi – tarvitset vain kolme ainesosaa!

mars, suklaa
Shutterstock

One Pot Chef näyttää videollaan, kuinka syntyy herkullinen Mars-jäätelö!

Mitä jos voisit valmistaa herkullista jäätelöä lempisuklaastasi? One Pot Chef paljastaa videollaan, kuinka valmistuu maukas jäätelö Mars-patukasta, mutta mikään ei estä kokeilemasta reseptiä myös omilla suosikkisuklailla!

Mars-jäätelö

5 Mars-patukkaa (pilkottuna)

600 ml vispikermaa

3 kananmunaa

Tee näin:

Laita suklaapalat sulamaan kulhoon hiljalleen kiehuvan veden ylle. Lisää 300 ml kermaa. Mars-palojen sulaminen voi kestää 10–25 minuuttia, joten voit jättää suklaan ja kerman kulhoon omaan rauhaansa tuoksi ajaksi. Muista kuitenkin silloin tällöin sekoitella hieman.

Kun seos on sulanut, ota kulho pois kattilan yltä ja anna jäähtyä. Vatkaa munanvalkuaiset erikseen vaahdoksi. Lisää keltuaiset puolestaan suklaa-kermaseokseen, lisää myös loput kermat ja vatkaa. Sekoita varoen joukkoon vielä valkuaisvaahto. Kaada seos esimerkiksi puhtaaseen, muoviseen jäätelörasiaan, laita kansi kiinni ja laita pakastimeen 6–8 tunniksi.

Voit tarjoilla jäätelön sellaisenaan tai laittaa vohvelitötteröön ja koristella Mars-paloilla ja sulatetulla suklaalla.

Katso videolta, kuinka jäätelö käytännössä valmistuu:

Jos video ei toimi mobiililaitteellasi, valitse selaimen täysversio.

Lähde: Allt om Mat

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja