Valmista itse herkullisia patonkeja – poimi helppo resepti
Mikä olisikaan herkullisempaa naposteltavaa keiton seurana kuin vastaleivottu patonki? Poimi vinkit siihen, kuinka herkulliset grahampatongit valmistuvat kotikeittiössäkin helposti.
Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen kertoo blogissaan vinkit siihen, kuinka patonkien leipomisessa voi arkena karsia aikaavieviä valmistusvaiheita. Parhaimmillaan herkulliset patongit valmistuvat kotonakin nopeasti – ja ovat ehdottomasti pienen vaivannäön arvoisia.
– Patongin kunnolla tekeminen on yllättävän iso ja vaivalloinen homma. Jotta taikinaan saadaan kuplia, täytyy taikina kohota kolme päivää. Onneksi löytyy oikaisutapoja, joilla saa säädyllisen lopputuloksen aikaiseksi, Kinnunen toteaa.
– Kun leipä on tuore, se on lähtökohtaisesti aina hyvä. Tästä arkeen nopea ohje makoisiin, pieniin grahampatonkeihin. Loistava keiton kylkiäinen, Kinnunen vinkkaa.
Katso grahampatonkien ohje Sivumaku-blogista täältä!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje