Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Valmista itse herkullisia patonkeja – poimi helppo resepti

Jani Kinnusen grahampatongit maistuvat vaikkapa keiton seurana.
Jani Kinnusen grahampatongit maistuvat vaikkapa keiton seurana.Jani Kinnunen / Sivumaku
Julkaistu 30.09.2015 13:02

MTV LIFESTYLE

Mikä olisikaan herkullisempaa naposteltavaa keiton seurana kuin vastaleivottu patonki? Poimi vinkit siihen, kuinka herkulliset grahampatongit valmistuvat kotikeittiössäkin helposti.

Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen kertoo blogissaan vinkit siihen, kuinka patonkien leipomisessa voi arkena karsia aikaavieviä valmistusvaiheita. Parhaimmillaan herkulliset patongit valmistuvat kotonakin nopeasti – ja ovat ehdottomasti pienen vaivannäön arvoisia.

– Patongin kunnolla tekeminen on yllättävän iso ja vaivalloinen homma. Jotta taikinaan saadaan kuplia, täytyy taikina kohota kolme päivää. Onneksi löytyy oikaisutapoja, joilla saa säädyllisen lopputuloksen aikaiseksi, Kinnunen toteaa.

– Kun leipä on tuore, se on lähtökohtaisesti aina hyvä. Tästä arkeen nopea ohje makoisiin, pieniin grahampatonkeihin. Loistava keiton kylkiäinen, Kinnunen vinkkaa.

Katso grahampatonkien ohje Sivumaku-blogista täältä!

Lisää aiheesta:

Helppo tapa tehdä fetapiirakoita! Nooran ja Petran näppärä ohje
Marttojen superhelppo leipäohje: Vain muutama ainesosa ja hetki uunissa!
Kati vinkkaa näppärän tarjoiltavan juhlapöytään: "Nämä helpot suupalat valmistat nopeasti"
Löytyykö kotoasi vohvelirauta? Nyt se kannattaa kaivaa esiin, sillä Katjalla on mahtava vinkki: Helppoa, edullista ja ruokaisaa!
Tässäkö kesän monipuolisin grilliruoka? Näppärät valmistusvinkit takaavat onnistuneen lopputuloksen
"Perinteisiä reseptejä, joita ei kannata unohtaa" – poimi herkulliset välipalavinkit!
LeipäMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Leipä
  • 21.10.08:18
    Ruoka

    Kumpi on oikeasti terveellisempää, näkkileipä vai hapankorppu?

  • 13.10.17:26
    Ruoka

    "Yksiselitteisesti maailman parasta paahtoleipää" – oletko maistanut?

  • 26.9.07:45
    Ruoka

    Pizzaperjantain vinkki: Säästät rahaa helposti!

  • 12.9.07:45
    Ruoka

    Oleellinen yksityiskohta leivänpaahtimesta jäänyt monilta huomaamatta

  • 10.9.10:31
    Ruoka

    Hyviä uutisia ruisleivästä