Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Valmista avokadosta terveellistä pestoa – herkullinen lopputulos!

Voit lisätä avokadopastaan myös kirsikkatomaatteja ja parmesanjuustoa.
Voit lisätä avokadopastaan myös kirsikkatomaatteja ja parmesanjuustoa.Shutterstock
Julkaistu 08.08.2016 17:33

MTV LIFESTYLE

Monikäyttöinen avokado sopii myös italialaistyyppisen pestokastikkeen raaka-aineeksi.

Kermainen avokadopesto on täynnä hyviä rasvoja ja siinä on ihanan täyteläinen koostumus. Avokadopesto sopii täydellisesti pastakastikkeeksi esimerkiksi täysjyväspagetille.

Kevyemmän aterian saat, kun korvaat pastan suikaloidulla kesäkurpitsalla.

Avokadopesto

Tarvitset

3 rkl ekstra-neitsytoliiviöljyä
3 valkosipulinkynttä
1 kypsä avokado
2,5 dl tuoretta basilikaa
0,75 dl saksanpähkinärouhetta
3 rkl sitruunamehua
suolaa
pippuria

Tee näin

1. Kuullota hienonnettu valkosipuli öljyssä miedolla lämmöllä, mutta varo ettei se pala.

2. Laita avokado, valkosipuliöljy, basilika, pähkinärouhe ja sitruunamehu tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi tahnaksi.

3. Mausta suolalla ja pippurilla, maistamalla pääset parhaaseen lopputulokseen.

Avokadopesto on parhaimmillaan, kun sen tarjoilee heti. Tarvittaessa se säilyy muovikelmulla peitettynä jääkaapissa noin kolme päivää.

Lähde: Health.com 

Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.

Lisää aiheesta:

Näin valmistat avokadopastan entistäkin nopeammin – tätä kikkaa on pakko kokeilla! Älä osta valmiina! Täydellinen guacamole syntyy näppärällä valmistustavalla Vartissa valmista – kermainen avokadopasta on arjen pikaruokaa parhaimmillaanNäin parsakaali kannattaa valmistaa – testaa herkullista reseptiä!Avokadosta on moneksi – valmista herkullista pestoa3 yllättävää käyttötapaa hunajalle – täydelliset herkut viikonlopuksi!
PestoPastaAvokadoMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Pesto
  • 10.3.17:14
    Ruoka

    Kauppojen hittikastikkeen voi valmistaa itse – nappaa Kari Aihisen helppo ohje

  • 25.09.201916:59
    Ruoka

    Kesko vetää valmispestoja myynnistä – voivat olla vaarallisia allergikoille

  • 16.04.201810:25
    Ruokakauppa

    Perunahiutaleita ja bambukuitua – ole tarkkana, pestokastikkeesi ei välttämättä ole sitä mitä luulet!

  • 10.11.201710:49
    Makuja

    Ostitko tätä pestoa K-kaupasta? Erä vedetään pois myynnistä

  • 09.10.201717:30
    Mausteet

    Tiesitkö? Tämä tuttu kastike on suolaisempaa kuin McDonald’sin hampurilaiset!