Mainos

Vain yksi kilpailija onnistunut! 7-kiloinen hampurilaisateria on yksi maailman vaikeimmista ruokahaasteista – uskaltaisitko kokeilla?

Kaliforniassa jättimäisen OMG burgerin syöjää odottaa kasa kunniaa ja rahapalkinto. Harva on kuitenkaan onnistunut voittamaan tätä lähes kukistamatonta hampurilaista. 

Videolla burgerimiehenäkin tunnettu Akseli Herlevi paljastaa hyvän hampurilaisen tärkeimmät elementit. 

Kaliforniassa ruokaa rakastavien ihmisten on mahdollista haastaa oma vatsansa yhdessä maailman haastavimmaksi tituleeratussa ruokahaasteessa. Viimeisen yhdeksän vuoden aikana lukuisat ihmiset ovat ottaneet haasteen vastaan ja yrittäneet syödä yli 7 kiloa painavan OMG Burger-aterian alle tunnissa.

Haasteen historian aikana vain yksi ainoa kilpailija on onnistunut pistelemään tämän jättiburgerin kokonaan poskeensa.

Yli kaksi kiloa pihviä ja jättimäinen sämpylä

Haaste on todella vaikea, sillä se sisältää enemmän ainesosia kuin päälle päin näyttää. 30-senttisen sämpylän väliin on tungettu yli 2,2 kiloa painava pihvi, kolme kokonaista sipulia, neljä tomaattia, viisi suolakurkkua ja runsaasti juustoa, kastiketta ja salaattia. Eikä tässä vielä kaikki, sillä jättiburgerin rinnalta löytyy reilu annos ranskalaisia. Kokonaisuudessaan annos painaakin yli seitsemän kiloa.

Jos haasteen vastaanottanut henkilö ei pysty syömään annosta, hän joutuu maksamaan ravintolalle 80 dollaria. Jos hän puolestaan onnistuu, saa hän kunnian lisäksi 500 dollarin palkinnon.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Säännöt ovat yksinkertaiset. Haasteessa on tunnin aikaraja, eikä vessataukoja sallita. Burgeria ei saa upottaa veteen tai tehdä muutakaan, mikä saattaisi helpottaa hampurilaisen syömistä.

Haasteen vaikeudesta kertoo paljon se, että syömiskilpailuista tunnettu Raina Huangkaan ei onnistunut haasteessa. Vastikään haasteen vastaanottanut Huang ei taustastaan huolimatta onnistunut, vaan ajan päätyttyä jäljelle jäi noin kolmasosa hampurilaissämpylästä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Miten on, onnistuisitko sinä haasteessa? 

Lähde: Foodbeast

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja