Vaimon nalkutus johti innovaatioon – ruoanlaittoa vältellyt kiinalaismies keksi kokkaavan älyrobotin

suolaus
Tämä tapaus todistaa, että kaikki eivät suhtaudu ruokaan yhtä suurella intohimolla. Shutterstock

Vaimon valituksiin kyllästynyt mies tuli keksineeksi ruoanlaittorobotin, joka valmistaa aterian eteesi muutamassa minuutissa. 

Jos omat ruoanlaittotaidot ovat hukassa, poimi videolta vinkit makkaran paistamiseen. 

Vaikka nykyaikana ruokaan liittyviä kursseja, kirjoja ja oppaita on kaikkien saatavilla, valitettava tosiasia on, että tästä huolimatta perusruoanlaittotaidot puuttuvat silti monelta. Näin oli myös erään kiinalaismiehen kohdalla, jonka vaimo valitti jatkuvasti miehensä huonoista ruoanlaittotaidoista.

Kuitenkin sen sijaan, että valituksiin kyllästynyt mies olisi mennyt kokkauskurssille, hän vietti kahdeksan vuotta työstäessään robottia, joka laittaisi ruoat hänen puolestaan. Melko sinnikäs yritys välttää ruoanlaitto, vai mitä?

Robotti lopettaa myös kiistat tiskivuorista

Miehen kahdeksanvuotinen operaatio esiteltiin vastikään Shanghain International Technology Fair -messuilla. Lupausten mukaan robotti valmistaa, kypsentää ja maustaa raa'oista raaka-aineista eteesi maistuvan annoksen jopa 3–4 minuutissa. 

Robotissa on myös automaattinen puhdistusjärjestelmä, joten aterian jälkeistä tiskivuorta ei pääse syntymään. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Robotti on herättänyt paljon kansainvälitäkin huomiota, mutta mikä tärkeintä, keksijän vaimon kerrotaan olevaan robottiin niin tyytyväinen, että miehen ruoanlaittotaidoista valittaminen on jäänyt taka-alalle. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Lähde: Foodbeast

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!