Vaimon nalkutus johti innovaatioon – ruoanlaittoa vältellyt kiinalaismies keksi kokkaavan älyrobotin

0:35 Näin makkarat kannattaa paistaa kotona

Vaimon valituksiin kyllästynyt mies tuli keksineeksi ruoanlaittorobotin, joka valmistaa aterian eteesi muutamassa minuutissa. 

Jos omat ruoanlaittotaidot ovat hukassa, poimi videolta vinkit makkaran paistamiseen. 

Vaikka nykyaikana ruokaan liittyviä kursseja, kirjoja ja oppaita on kaikkien saatavilla, valitettava tosiasia on, että tästä huolimatta perusruoanlaittotaidot puuttuvat silti monelta. Näin oli myös erään kiinalaismiehen kohdalla, jonka vaimo valitti jatkuvasti miehensä huonoista ruoanlaittotaidoista.

Kuitenkin sen sijaan, että valituksiin kyllästynyt mies olisi mennyt kokkauskurssille, hän vietti kahdeksan vuotta työstäessään robottia, joka laittaisi ruoat hänen puolestaan. Melko sinnikäs yritys välttää ruoanlaitto, vai mitä?

Robotti lopettaa myös kiistat tiskivuorista

Miehen kahdeksanvuotinen operaatio esiteltiin vastikään Shanghain International Technology Fair -messuilla. Lupausten mukaan robotti valmistaa, kypsentää ja maustaa raa'oista raaka-aineista eteesi maistuvan annoksen jopa 3–4 minuutissa. 

Robotissa on myös automaattinen puhdistusjärjestelmä, joten aterian jälkeistä tiskivuorta ei pääse syntymään. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Robotti on herättänyt paljon kansainvälitäkin huomiota, mutta mikä tärkeintä, keksijän vaimon kerrotaan olevaan robottiin niin tyytyväinen, että miehen ruoanlaittotaidoista valittaminen on jäänyt taka-alalle. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Lähde: Foodbeast

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja