Vaihtelua nakeille! Tällaista täytettä hodariin et varmasti ole tullut ajatelleeksikaan
Juustolla täytetty "jauhelihanakki" sopii mainiosti hodarin väliin!
Tämän herkun teko on helppoa. Tarvitset vain cheddar-juustoa, jauhelihaa ja hot dog -sämpylöitä.
Tee jauhelihasta lättyjä ja, laita lätyn sisään cheddar-juustoa. Kääri lihalätty putkenmalliseksi. Paista noin 6–10 minuutin ajan. Laita lihapötkylä hot dog -sämpylän väliin, ja mausta haluamillasi kastikkeilla.
Katso videolta tarkemmin, miten herkkuhodari valmistuu!
Lähde: Tasty/YouTube
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan