Nyt alkaa mielipiteet jakavan kalaherkun sesonki.
Lipeäkalan kuumin sesonki on alkamassa tällä viikolla, kertoo Pro Kala ry. Monelle lipeäkalan ystävälle pyhäinpäivä aloittaa kalaherkun sesongin.
Tämä keskiajalta periytyvä perinneruoka jakaa mielipiteet omintakeisen tuoksunsa ja suutuntumansa vuoksi. Lipeäkala löytyy usein inhokkijouluruokien listauksista, mutta moni ei ole todellisuudessa edes maistanut tätä kalaherkkua.
Lue myös: Vappu Pimiä ostaa joulupöytäänsä aina yhden valmisruoan: "Niin hyvä, ettei ole mitään järkeä"
Lipeäkalalle kanattaa ehdottomasti antaa mahdollisuus! Lipeäkalan ystävät nauttivat kalan perinteisesti perunoiden, herneiden ja valkokastikkeen kera, mutta kalasta saa helposti myös modernimpia annoksia.

