Uusia Jättis-jätskejä, yllätys Solero-faneille ja 1980-luvun klassikon paluu – katso kaikki jäätelöuutuudet!

1980-luvun hittijätski tekee paluun – katso kaikki kevään ja kesän jäätelöuutuudet! 2:07 1980-luvun hittijätski tekee paluun – katso kaikki kevään ja kesän jäätelöuutuudet!
KATSO VIDEO: Kevään ja kesän 2022 jäätelöuutuudet.

Keväällä ja kesällä 2022 päästään jälleen nauttimaan uutuusjäätelöistä. Katso videolta nopea kooste jätskiuutuuksista!

Jäätelövalmistajat ovat paljastaneet uutuustuotteensa keväälle ja kesälle 2022. Joukossa on muun muassa uusia makuinnovaatioita tutuilta brändeiltä: jätskialtaalta voi bongata vaikkapa uuden Magnumin, Fazerin makeisista kehiteltyjä jäätelöitä sekä uusia Ben & Jerry's -kotipakkauksia.

Uutuusjäätelöiden joukkoon mahtuu myös esimerkiksi vegaanisia tuotteita sekä Jätskiauton monipakkauksia. Jäätelövalmistaja Froneri palauttaa sen sijaan myyntiin 1980-luvun klassikon, suussa poksahtelevan Pinkki-jäätelön. Pinkki-jäätelöä myydään nyt Super-brändin alla. 

Katso kaikki kevään ja kesän 2022 jäätelöuutuudet yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!