Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Uusi tutkimus paljastaa: Näin pääset nopeasti eroon valkosipulihengityksestä

Valkosipulihengitys pysyy loitolla muutaman raaka-aineen avulla!
Valkosipulihengitys pysyy loitolla muutaman raaka-aineen avulla!Shutterstock
Julkaistu 23.06.2014 10:12

MTV LIFESTYLE

Valkosipuli tekee ruoasta paljon maukkaampaa, mutta joskus sen pistävä haju jää vierailemaan suuhun liian pitkäksi aikaa. Tuore tutkimus paljastaa parhaimmat vaihtoehdot valkosipulihengityksestä eroon pääsemiseksi.

Valkosipuli aiheuttaa pahanhajuisen hengityksen heti syönnin jälkeen, mutta valitettavasti haju ei kuitenkaan poistu yhtä nopeasti. Valkosipulin haju nimittäin tekeytyy elimistössä vielä kauan ruokailun jälkeenkin. Onneksi tuore tutkimus paljastaa, että muutamat raaka-aineet auttavat heittämään hyvästit inhottavalle valkosipulihengitykselle hyvinkin nopeasti.

Yhdysvaltalaisessa tutkimuksessa vapaaehtoiset söivät ensiksi raakaa valkosipulia. Tämän jälkeen aloitettiin testit, joiden avulla selvitettiin mitkä raaka-aineet pitivät valkosipulihengityksen loitolla. Parhaimmat testitulokset saatiin, kun tutkimuskohteet söivät raa’an omenan. Sitruunamehu, minttu, vihreä tee, parsakaali ja pinaatti toimivat myös tehokkaasti valkosipulihengitystä vastaan.

Valkosipulia sisältävän aterian kaverina kannattaa myös nauttia lasillinen maitoa, jotta paha hengenhaju pysyy poissa. 

Liity Makuja.fi:n faniksi Facebookissa!

Makuja-sivuston Facebook-fanina luet ensimmäisenä keittiömaailman kuumimmat uutiset, saat ruokablogaajien sekä huippukokkien reseptit ja voit osallistua herkullisiin kilpailuihin! 

facebook,-logo
Facebook
MAKUJA.FI FACEBOOKISSA

Lue myös: Ethän pilko valkosipulia näin? Menetät terveyshyödyt!

Lähde: Daily Mail 

Lisää aiheesta:

Pilkotko vai puristatko valkosipulin? Tällainen vaikutus valinnalla on makuunHuikea niksi! Näin kuorit valkosipulin sekunneissa – ja ilman veistä!Yllättävä vaikutus ruoan makuun! Tästä syystä sinunkin tulisi heittää valkosipulipuristin romukoppaan 7 hämmästyttävää faktaa, joita et tiennyt valkosipulistaEroon piinaavasta turvotuksesta – 7 parasta litteämmän vatsan ruokaaVaro! Grillaamisessa voi piillä terveysvaara
ValkosipuliHedelmätVihanneksetMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Valkosipuli
  • 25.01.202411:11
    Ruoka

    Pilkotko vai puristatko valkosipulin? Tällainen vaikutus valinnalla on makuun

  • 24.11.202308:32
    Ruoka

    Testissä TikTokin suosittu valkosipulikikka – elämää helpottava vai sittenkin typerä?

  • 15.01.202312:55
    Ruoka

    Täydellinen lohturuoka syntyy vaivattomasti – Harri Syrjänen ylistää valkosipulipastaansa: "Jo liian helppo"

  • 27.08.202217:25
    Ruoanlaitto

    Aikaa säästävä valkosipuliniksi: Voit unohtaa pilkkomisen jopa vuodeksi!

  • 05.02.202217:56
    Ruoka

    Valmispizzataikinasta voi leipoa myös sämpylöitä: Testasimme koukuttavan helpon ohjeen