Harva ruoka-aine herättää yhtä paljon riemua kuin kesän ensimmäiset varhaisperunat. Kun tämän makumuistoja herättävän raaka-aineen yhdistää ravintoloista tutun herkun, ruskistetun voin kanssa, syntyy lähes vastustamaton lisuke, joka uppoaa parempiin suihin ihan sellaisenaankin.
Tässä reseptissä pienten varhaisperunoiden annetaan kypsyä veden sijaan hitaasti voissa. Valmistukseen kannattaa valita tarpeeksi laakea kattila tai pannu, sillä perunat kypsyvät tasaisesti, kun ne saavat kypsyä voissa yhdessä kerroksessa.
– Nämä perunat ovat naurettavan herkullisia, Seriouseats-sivustolle kirjoittanut Sasha Marx toteaa.
– En pystynyt lopettamaan niiden syömistä. Riippumatta siitä, että ne oli kuorrutettu ruskistetulla voilla, ne eivät olleet rasvaisia eivätkä aiheuttaneet ruokakoomaa.

