Uusi maailmanennätys? Mies ahmi järkyttävän määrän hampurilaisia 22 minuutissa

big mac, hampurilainen
25 tällaista. Pystyisitkö syömään? Shutterstock

Joskus ihmiset tekevät asioita yksinkertaisimmasta mahdollisesta syystä: koska he pystyvät niihin.

Matt Stonie päätti siis yrittää maailmanennätystä hampurilaisten syömisessä. Stonie on tunnettu kyvystään ottaa haltuun eeppisiä ruokahaasteita, ja uusin haasteista saattaa olla tähänastisista vaikein.

Stonien YouTube-palvelussa julkaisemassa videossa näkyy, kuinka mies käy hakemassa McDonald'sin autokaistalta 25 Big Mac -hampurilaista aikeenaan syödä ne kaikki.

Vaikka alkuun näyttää siltä, että mies joutuisi myöntämään tappionsa, onnistuu hän lopulta ahmimaan burgerit 22 minuutissa.

Videon titteli väittää, että suoritus on uusi maailmanennätys, mutta Guinness World Records ei ole viedä todentanut suoritusta. Joka tapauksessa sessio oli eittämättä vaativa, eikä siihen moni pystyisi. Koko ateria sisälsi 13 250 kilokaloria.

Katso suoritus videolta:


Lähde: Metro

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja