Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Uudenlainen lasagne yllättää: Salaisuutena superterveellinen ainesosa!

Julkaistu 01.04.2015 09:02

MTV LIFESTYLE

Lasagnesta tulee helposti hyvin raskasta ruokaa. Korvaamalla jauhelihan yllättävällä ja terveellisellä ainesosalla klassikkoherkku on hieman kauempana tuhdista – ja silti erityisen maukasta.

Makuja.fi-sivuston Sivumaku-blogia kirjoittava Jani Kinnunen sai käsiinsä Sari Korpelan tuoreen keittokirjan Kale – kaikkea hyvää lehtikaalista, joka inspiroi häntä valmistamaan lasagnea lehtikaalista. Kinnusen muokkaamassa reseptissä jauheliha korvataan lehtikaalilla, tutulla ja terveellisellä superruoalla.

– Mikä ihana tekosyy kokata hiukan maanantailohtua lehtikaalilasagnen muodossa, Kinnunen kirjoittaa.

Vaikka lehtikaali olisi tähän asti vieras raaka-aine, kehottaa bloggari kokeilemaan rohkeasti jauhelihan korvaamista terveellisellä herkulla.

– Lehtikaali on elänyt trendien huipulla jo muutaman vuoden, mutta uskon, että se on yhä useimmille suomalaisille ainakin hiukan vieras, Kinnunen toteaa.

– Lasagne elää helposti kausien mukaan, joten hyödynnä sesongit ympäri vuoden, hän kehottaa.

Katso lehtikaali-lasagnen resepti Sivumaku-blogista!

Lisää aiheesta:

Nerokasta! Pirjon salaatti säilyy jopa pari viikkoa jääkaapissa: "On edullinen"Katin jauhelihakeitto on arkiruokahitti! Vain paranee seistessään: "On myös edullista"Syksyn lämmittävin herkku on tässä! Bloggarin moussaka on yllättävän helppo – ja "pirun herkullinen"!"Maailman hienostunein jauheliharuoka" – helppo valmistaa ja sopii suomalaiseen makuunKokeile uudenlaista lasagnereseptiä: "Makua tulvii suuhun ovista ja ikkunoista"Järjettömän hyvä lasagne, joka yllättää – varo hurmaavaa vaikutusta!
Makuja

Tuoreimmat aiheesta

Makuja
  • 16:58
    Ruoka

    Hanna Sumarin uunilohi on nerokas – vain kolme ainesosaa: "Toimii vuosikymmenestä toiseen"

  • 06:44
    Ruokakauppa

    Punalappuraivo repesi: Kaupan täti kertoo törkeästä "jemmausilmiöstä"

  • Eilen18:49
    Ruoka

    Mitä uutta Suomi syö ja viljelee vuonna 2050? Tutkija vastaa

  • Eilen16:59
    Ruoka

    Tiesitkö? Korppujauhoille löytyy yllättävä korvaaja – Minna Kuukan neronleimaus!

  • Eilen09:50
    Ruokakauppa

    "Punalappuhyökkäys" Salossa: S-marketissa meni kuppi nurin, kun asiakkaat keksivät porsaanreiän