Yllättävillä ainesosilla uskomaton vaikutus aamupuuron makuun – kokeile
Ota selvää, mitkä tutut raaka-aineet tuovat aamupuuroon yllättäen todella hyvää lisämakua!
Moni suomalainen syö aamulla puuroa – ja maustaa sen esimerkiksi suolalla ja voilla. Ruokakirjailija ja Hanna G -blogin äiti Hanna Gullichsen kannustaa kokeilemaan puuron maustamisessa jotain uutta.
Kaurapuuroa sitruunalla ja hunajalla
Hänen viimeisin kokeilunsa on osoittanut erityisen onnistuneeksi, sillä lapsiperheen arkea piristää aamuisin sitruunalla maustettu puuro.
– Käytän sitruunaa paljon. Se löysi tiensä myös kaurapuuroon, Gullichsen toteaa.
Kaurapuuroon on helppo saada aivan uusia makuja sitruunasta ja hunajasta perinteisen suolan ja voin lisäksi.
– Raasta kaurapuuroon sitruunankuorta, lisää hiukan hunajaa, mausta puuro suolalla ja voilla. Suosikkimme aamupalapöydässä! Gullichsen neuvoo.
KATSO RESEPTIT:
Sitruunapasta à la Hanna Gullichsen
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa!
Heli Mettänen, heli.mettanen(at)mtv.fi
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan