Yllättävillä ainesosilla uskomaton vaikutus aamupuuron makuun – kokeile

shutterstock_194509649
Shutterstock

Ota selvää, mitkä tutut raaka-aineet tuovat aamupuuroon yllättäen todella hyvää lisämakua!

Moni suomalainen syö aamulla puuroa – ja maustaa sen esimerkiksi suolalla ja voilla. Ruokakirjailija ja Hanna G -blogin äiti Hanna Gullichsen kannustaa kokeilemaan puuron maustamisessa jotain uutta.

Kaurapuuroa sitruunalla ja hunajalla

Hänen viimeisin kokeilunsa on osoittanut erityisen onnistuneeksi, sillä lapsiperheen arkea piristää aamuisin sitruunalla maustettu puuro.

– Käytän sitruunaa paljon. Se löysi tiensä myös kaurapuuroon, Gullichsen toteaa.

Kaurapuuroon on helppo saada aivan uusia makuja sitruunasta ja hunajasta perinteisen suolan ja voin lisäksi.

– Raasta kaurapuuroon sitruunankuorta, lisää hiukan hunajaa, mausta puuro suolalla ja voilla. Suosikkimme aamupalapöydässä! Gullichsen neuvoo.

KATSO RESEPTIT:
Sitruunapasta à la Hanna Gullichsen
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen

Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa!

Heli Mettänen, heli.mettanen(at)mtv.fi

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat