Uskomaton uutuusolut – sisältää napanöyhtää!
Kaljamaha on suomalaisille tuttu käsite, mutta harva on kuullut oluesta, jonka valmistukseen on käytetty niinkin kummallista ainesosaa kuin napanöyhtää.
Australialainen 7-Cent-panimo valmistaa olutta, jonka ainesosiin kuuluu ihmisen napanöyhtä. Monen korvaan oksettavalta kuulostava keksintö syntyi, kun panimossa mietittiin, millainen olut voisi olla liikaa vannoutuneimmallekin olutharrastajalle.
– Jotkut kysyvät, että: "Miksi?", mutta me kysymme, että: "Miksi ei?", panimon blogipostauksessa todetaan.
– Olemme todella kiinnostuneita näkemään, onko ajatus sellaisen oluen juomisesta, jonka valmistamiseen on käytetty panimon työntekijän kehoa, jo liikaa vannoutuneelle olutnörtille, panimosta sanaillaan.
Luojiensa mukaan uutuusoluen ei voisi makunsa perusteella uskoa sisältävän ihmisen napanöyhtää.
Lähde: FoxNews
Katso videolta, miksi oluttölkit kulkevat tehtaalla väärinpäin!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan