Uskomaton uutuusmakkara – keksittiinkö krapulaan vihdoinkin parannuskeino?

Salami
Voiko makkara todellakin auttaa krapulaan? Colourbox

Pikkujoulukausi on tällä hetkellä vilkkaimmillaan ja juhlien jälkeen krapula saattaa piinata. Inhottavaan olotilaan ollaan saatettu kuitenkin löytää ratkaisu.

Krapulaan on yritetty keksiä erilaisia helpotuskeinoja ja lääkkeitä, mutta useat niistä eivät toimi halutulla tavalla. Nyt isobritannialainen lihakauppa väittää kuitenkin keksineensä täydellisen keinon krapulan ehkäisemiseksi.

Makkara taistelee väsymystä ja pahoinvointia vastaan

Hangover Cured on sianlihaan erikoistuneen Lontoolaisen Serious Pig -yrityksen uusi supertuote. Korkeaproteiininen salamimakkara sisältää muun muassa chiliä ja inkivääriä.

Makkaran valmistajan mukaan juomisen yhteydessä syötävän makkaran avulla voit taistella krapulan aiheuttamaa väsymystä ja pahoinvointia vastaan.

Yrityksen perustajat George Rice ja Johnny Bradshaw kertovat tuotteen syntyneen tuopin äärellä. Miehet etsivät sopivaa suolaista herkkua syötäväksi oluen tai vaikka viskin kanssa. He testasivat valmista tuotetta ja totesivat sen helpottavan krapulaan.

– Testasimme makkaraa kotona ja pubissa. Se toimi kuin unelma. Ystävämme ja perheemme ovat myös kertoneet, että makkara todellakin toimii, Rice kertoo Fox Newsille.

Voiko makkara todella toimia?

Lihan syöminen voi joidenkin terveysammattilaisten mukaan olla alkoholia juotaessa hyvä idea. Liha nimittäin sisältää aminohappoja, jotka auttavat aivojen toimintaa.

Helpompaa on kuitenkin nesteyttää kehoa juomalla vettä alkoholin nauttimisen yhteydessä.

Lähde: Foxnews.com

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.