Uskomaton uutuusmakkara – keksittiinkö krapulaan vihdoinkin parannuskeino?
Pikkujoulukausi on tällä hetkellä vilkkaimmillaan ja juhlien jälkeen krapula saattaa piinata. Inhottavaan olotilaan ollaan saatettu kuitenkin löytää ratkaisu.
Krapulaan on yritetty keksiä erilaisia helpotuskeinoja ja lääkkeitä, mutta useat niistä eivät toimi halutulla tavalla. Nyt isobritannialainen lihakauppa väittää kuitenkin keksineensä täydellisen keinon krapulan ehkäisemiseksi.
Makkara taistelee väsymystä ja pahoinvointia vastaan
Hangover Cured on sianlihaan erikoistuneen Lontoolaisen Serious Pig -yrityksen uusi supertuote. Korkeaproteiininen salamimakkara sisältää muun muassa chiliä ja inkivääriä.
Makkaran valmistajan mukaan juomisen yhteydessä syötävän makkaran avulla voit taistella krapulan aiheuttamaa väsymystä ja pahoinvointia vastaan.
Yrityksen perustajat George Rice ja Johnny Bradshaw kertovat tuotteen syntyneen tuopin äärellä. Miehet etsivät sopivaa suolaista herkkua syötäväksi oluen tai vaikka viskin kanssa. He testasivat valmista tuotetta ja totesivat sen helpottavan krapulaan.
– Testasimme makkaraa kotona ja pubissa. Se toimi kuin unelma. Ystävämme ja perheemme ovat myös kertoneet, että makkara todellakin toimii, Rice kertoo Fox Newsille.
Voiko makkara todella toimia?
Lihan syöminen voi joidenkin terveysammattilaisten mukaan olla alkoholia juotaessa hyvä idea. Liha nimittäin sisältää aminohappoja, jotka auttavat aivojen toimintaa.
Helpompaa on kuitenkin nesteyttää kehoa juomalla vettä alkoholin nauttimisen yhteydessä.
Lähde: Foxnews.com
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan