Uskomaton tapa avata viinipullo – Jamien tekniikasta tuli hitti: "Siinäs näette"

1:16 Näin avaat viinitonkan oikeaoppisesti

Jos avaajaa ei ole käden ulottuvilla, viinipullon voi näemmä avata myös hieman erikoisemmallakin tavalla, raportoi muun muassa uutiskanava Fox.

Videolla: Tiesitkö, että viinitonkka pitää kääntää väärinpäin avatessa sitä?

Tiesitkö, että viinipullon saa auki myös kengän avulla? TikTok-käyttäjä Jamie Griff demonstroi asian videollaan, josta muodostui valtava hitti.

Jos video ei näy, katso se täältä.

– Pidän todella tästä tavasta, koska se toimii, kun olet keskellä ei mitään ilman työkaluja vain kengät jalassasi ja viinupullo kädessäsi, Jamie toteaa hittivideollaan.

Videolla Jamie selostaa, miten viinipullosta poistetaan ensin foliokääreet, jonka jälkeen pullo asetetaan kengän sisään. Tämän jälkeen kenkää pulloineen hakataan kevyesti, mutta määrätietoisesti esimerkiksi puuta vasten.

– Käytän tässä esimerkissä apunani puuta, ikään kuin olisimme keskellä ei mitään. Mutta myös tavallinen seinä käy hyvin.

Muutaman tömäytyksen jälkeen korkki irtoaakin pullosta näppärästi, lähes itsestään.

– Siinäs näette, miten avataan viinipullo ilman korkkiruuvia.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja