Uskomaton niksi! Näin ei yksikään pistaasi jää kuorimatta

pistaasi
Shutterstock

Helppo niksi takaa sen, ettei pistaasipähkinäpussiin viimeiseksi jäävien vain hieman raollaan olevien pistaasien avaamisessa tarvitse menettää hermoja tai hampaita!

Pistaasipähkinöiden ystävien murheeksi jää pistaasipussin pohjalle liki aina muutama pähkinä, jotka eivät ole tarpeeksi raollaan, jotta ne saisi käsin auki. Helpolla kikalla tämä ongelma ratkeaa jatkossa helposti.

Sen sijaan että vain hiukan raollaan olevaa pistaasia pyrkisi avaamaan hampailla tai muilla apuvälineillä, kannattaa avuksi ottaa jo avatun pistaasin kuori. Työntämällä kuorenpuolikkaan avaamattomassa pistaasissa olevaan pieneen rakoon ja kääntämällä kuorta, aukeaa pistaasipähkinä helposti. Kuorenpuolikas mahtuu yllättävän pieneen rakoon.

Katso videolta, kuinka hankalakin pistaasi aukeaa!

Jos pussissa on täysin umpinaisia pistaaseja, kannattaa niiden avaamisen avuksi ottaa suosiolla pähkinänsärkijä.

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!