Uskomaton muodonmuutos: Mies laihtui yli 50 kiloa – söi pizzaa ja treenasi

shutterstock_223114087
Pizzaa syömälläkin voi laihtua – jos sen vaihtaa vähärasvaisempaan versioon ja muistaa myös treenata. Shutterstock

19-vuotias brittimies päätti kääntää elämänsä suunnan ja pudotti painostaan yli 50 kiloa – luopumatta kuitenkaan kokonaan lempiruoastan pizzasta.

Ison-Britannian Exeterista kotoisin oleva 19-vuotias Duncan Ogilvie järkyttyi pahemman kerran huomatessaan, ettei enää mahtunut XXL-koon t-paitaan. Ogilvie painoi tässä vaiheessa lähes 120 kiloa ja päätti, että nyt jos koskaan on aika kääntää kurssia terveellisemmän elämän suuntaan.

Toimistotyöläinen aloitti ensin rugby-harrastuksen, mutta joutui pian luopumaan lajista loukkaantumisen vuoksi. Pelikentät vaihtuivat kuntosaliin sekä voimaharjoitteluun.

Nuori mies päätti samalla luopua myös yltiöpäisestä roskaruoan ahmimisesta ja vaihtoi rasvaiset ruoat kevyempiin. Yksi tärkeä elementti Ogilvien ruokavaliossa kuitenkin säilyi: pizza. Superrasvaiset pizzat vaihtuivat proteiinipitoisempiin versioihin ja mies onnistui silti pudottamaan lopulta jopa 50 kiloa painostaan.

Ruokavaliossa edelleen pizzaa

Nyt Ogilvie painaa noin 65 kiloa ja kertoo olevansa elämänsä kunnossa.

– On vaikea uskoa, että vielä alle kolme vuotta sitten söin roskaruokaa joka päivä ja tunsin oloni surkeaksi kotisohvalla. Nyt olen onnellisempi ja paremmassa kunnossa kuin ikinä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Ogilvie pääsi tavoitteeseensa treenaamalla ahkerasti ja välttelemällä liian rasvaista ruokaa. Nyt mies tilaa lähes kaiken ruokansa kehonrakennussivustolta, jotta ruokavalion rasvamäärät pysyvät kurissa. Ruokavalioon kuuluu edelleen myös proteiinipitoinen pizza.

– Pidän ruokavalioni balanssissa. Jos menen illalla ravintolaan syömään, pidän huolen siitä, että syön päivällä terveellisesti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kaikki pystyvät tekemään saman kuin minäkin. Tarvitsee vain asettaa itselleen tavoitteita. Tee elämässäsi valinta siitä, mitä haluat olla ja kun pääset tavoitteeseen, juhli! Kannattaa edetä askel kerrallaan ja asettaa välitavoitteita, Ogilvie vinkkaa.

Lähde: Daily Mail

3:14

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja