Uskomaton kokeilu: Poroja koulutetaan pizzakuskeiksi

pizza
Shutterstock

Kuuluisan Domino's-pizzaketjun kotiinkuljetus on saanut Japanissa aivan uuden muodon, kun poroja koulutetaan kuljettamaan pizzaa, kertoo Rocket News 24 -sivusto.

Etenkin Japanin pohjoisosissa on pohdittu, millä tapaa olisi kaikkein tehokkainta kuljettaa pizzat niiden tilaajille, ja hartaan pohdinnan jälkeen Domino's-ketju on päätynyt siihen, että urakkaan tullaan jatkossa ottamaan avuksi poroja.

Porokuljetukset ovat Japanissa vasta kokeiluasteella, mutta ketjun julkaisemien kuvien perusteella on pääteltävissä, että ketju testaa sitä, onko helpompaa, että pizzat kulkevat porojen perässä reessä vai poron selkään kiinnitetyssä pizzatelineessä. Jää nähtäväksi, innostutaanko poroista tunnetussa Suomessakin vielä tästä maailmalla huomiota niittävästä keinosta kuljettaa pizzaa.

***


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.