Mainos

Nälkäiset karhut murtautuivat pizzeriaan – katso video otsojen salamijuhlista!

Valvontakamera tallensi kolme pizzeriaan murtautunutta karhua Coloradossa, Yhdysvalloissa viime sunnuntaina.

Antonio's Real New York Pizza -ravintolan työntekijöiden ihmetys on saattanut olla melkoinen, kun he maanantaiaamuna saapuivat täysin myllättyyn ravintolaan. Valvontakamera kuitenkin paljasti sotkun syyn: Äitikarhu ja kaksi sen poikasta murtautuivat pizzeriaan sulkemisajan jälkeen, ja ahtoivat suuhunsa niin pizzataikinan kuin salamitkin.

Pizzerian Facebookissa julkaistulta videolta voi nähdä, kuinka karhut vetävät jääkaapin hyllyjä. Ravintola kertoo, että ruokamenetysten lisäksi karhut repivät muun muassa ikkunan ja tuhosivat sisätiloja.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaikka eläimet aiheuttivatkin ravintolalle tuhoa, pyytää se silti poliiseja olemaan ampumatta karhuja tulevaisuudessa.

– Kaikki kaupungin roskalaatikot ovat karhujen saavuttamattomissa, joka jättää jäljelle ainoastaan meidän kotimme, automme ja yrityksemme, kirjoittaa Antonio's Real New York Pizza Facebookissa.

– Vaikka en kannatakaan villieläinten ruokkimista millään tapaa, uskon, että olisi ollut vain parempi vaihtoehto jättää vanhat roskisten kannet paikalleen, koska silloin niistä ei tulisi niin epätoivoisia, että ne murtautuvat taloihin ja yrityksiin, ja vahingot olisivat olleet dollareissa paljon matalammat.

Ravintola kiteyttää, että nyt karhut on pakotettu murtautumaan ihmisten koteihin ja yrityksiin Amerikassa. Tuhot olisivat ravintolan mukaan voineet olla myös paljon pahemmat.

Lähteet: Facebook, FoxNews

***


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja