Uskomaton keksintö kahvin tilalle – maistaisitko tätä kaloripommia?

Shutterstock

Amerikkalaisia tapahtumia kiertävästä ruokakojusta myydään kahvin korvaavaa herkkua, joka voittaa tavallisen kahvin sekä sokerisuudessaan että kaloripitoisuudessaan.

Bacon-A-Fair-niminen liikkuva ruokakoju tunnetaan siitä, että se myy mitä kummallisempia herkkuja nimenomaan pekoniin käärittynä. Pekonin ystävien ohella Bacon-A-Fairin ruokalistalla huomioidaan nyt myös kahvin ystävät, sillä kojusta tarjoillaan friteerattua kahvia.

Saisiko olla friteerattua kahvia?

Friteeratuksi kahviksi kutsutta herkku näyttää ulkoisesti aivan tavalliselta pikkumunkilta, joka on friteerattu, mutta sen sisälle kätkeytyy kahvisydän. Tavalliseen kahviin verrattuna hurjan määrän kilokaloreita sisältävä leivonnainen tarjoillaan paikan päällä kermavaahdon kera Starbucksin pahvimukista.

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!