Uskomaton diili! Mies keksi, miten saada koko vuoden ruoat vain 150 dollarilla – maksoi lainansa älynväläyksensä ansiosta

shutterstock_1279388383
Kalifornialaismies söi pelkkää huvipuistoruokaa seitsemän vuoden ajan. Kuvituskuva. Shutterstock

Kalifornialaismies söi pelkkää huvipuistoruokaa seitsemän vuoden ajan ja onnistui näin pääsemään veloistaan, kertoo muun muassa Insider.

33-vuotias kalifornialainen Dylan kertoo maksaneensa opintolainansa sitoutumalla erikoislaatuiseen diiliin. Mies nimittäin söi lähestulkoon kaikki ateriansa seitsemän vuoden ajan kuuluisassa Six Flags -huvipuistossa.

Dylan työskenteli vuonna 2014 huvipuiston läheisyydessä harjoittelijana ja keksi tuolloin, että voisi syödä huvipuistossa. Hän tajusi, että huvipuistolla oli myynnissä vuosipassi myös ravintoloihin.

– Voit maksaa noin 150 dollaria passista, jolla pääset vuoden ympäri sisään Six Flags -huvipuistoon, saat parkkipaikan ja kaksi ateriaa päivässä. Jos ajoituksesi on oikea, voit syödä sekä lounaan että illallisen joka päivä, Dylan kertoo Mel-lehden haastattelussa.

Maksoi lainansa pois ja osti talon

Dylan muistelee, ettei käynyt ensimmäisen vuoden aikana kertaakaan ruokakaupassa. Hän kuitenkin myöntää, että huvipuistossa syöminen oli melko rankkaa, sillä ravintoloiden listalla oli tuolloin käytännössä pelkkiä burgereita, ranskalaisia ja pizzaa. 

– Se ei ollut lainkaan terveellistä, mikä oli rankkaa.

Huvipuistosyömisen ansiosta Dylan onnistui säästämään rahaa ja maksamaan opintolainansa pois. Lisäksi Dylan on sittemmin ostanut oman talon ja mennyt naimisiin. Tarkkaa opintolainan summaa ei ole kerrottu julkisuuteen.

Lounastaa edelleen huvipuistossa

Dylan arvioi, että on ehtinyt syödä noin 2000 ateriaa huvipuistossa ja maksanut niistä noin 50 senttiä (0,4 euroa) kappaleelta. Naimisiinmenon jälkeen Dylan on lopettanut päivittäisen syömisen huvipuistossa, mutta käy siellä edelleen vähintään kolmesti lounaalla arkena. 

– Ostimme juuri talon lähistöltä, joten en ole lähdössä mihinkään. Kunhan he vaihtavat ruokalistaansa säännöllisesti, olen iloinen. 

Lähteet: Insider , Mel

Videolla: Näin teet täydellisen smash burgerin

2:47

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja