Usko tai älä: Tämä juoma ehkäisee krapulan vettä tehokkaammin

Shutterstock

Asiantuntijan mukaan vettä tehokkaampi krapulanehkäisyjuoma löytyykin jääkaapista.

Maito voi brittiasiantuntijan olla yllättäen vettä tehokkaampi krapulanehkäisyjuoma.
Vesi on tunnetusti tehokas ja tarpeellinen juoma, kun halutaan välttää alkoholin nauttimisen aiheuttamat krapulaoireet. Nestetasapainon saa kuitenkin asiantuntijan mukaan vielä parempaan tasapainoon maidon avulla.

Lasi maitoa ennen nukkumaanmenoa

Migreenilääkäri Andy Dowson suosittelee maidon juontia ennen nukkumaanmenoa. Dowsonin mukaan maidon juonti ennaltaehkäisee monet krapulaoireet.

– Krapulan laukaisee alhainen verensokeri ja kehon kuivuminen. Nämä voivat myös laukaista migreenin. Maito nesteyttää kehoa tehokkaasti ja nostaa myös verensokeritasoja.

Maito on täydellinen myös anti-diureetti, eli se hidastaa munuaisten virtsantuotantoa. Maito on myös emäksinen, jolloin se voi helpottaa krapulaan liittyviä vatsan happo-oireita.

Lähde: Daily Mail

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja