Huippukokki Sauli Kemppainen jakoi niksinsä ruoan maustamiseen.
Miten ruoasta saa kotikeittiössä takuuvarmasti maukasta? Huippukokki Sauli Kemppainen jakoi taannoin Viiden jälkeen -ohjelmassa parhaat maustamisvinkkinsä.
Sauli Kemppainen tunnetaan Michelin-tähtikokkina, joka on viimeksi luotsannut Berliinissä Savu-nimistä ravintolaa. Kemppainen on myös nähty MTV:llä Suomen omana "Gordon Ramsayna", sillä kokki toimi Hell’s Kitchen -ohjelman keittiöpäällikkönä vuonna 2013.
"Älkää ostako huonoa raaka-ainetta"
Kemppainen kertoi ohjelmassa muun muassa suomalaisten keittiössä piilevästä oleellisesta ongelmasta, joka voi vaikuttaa ruoan makuun.
– Virhe on tapahtunut jo 70 vuotta sitten, kokki totesi.
