Unohda valmiiksi marinoitu broileri – näin valmistat oman marinadin
Opettele valmistamaan itse marinadi broilerille!
Ruokabloggaaja Hellapoliisi eli Kati Jaakonen suosittelee valmistamaan broilerille marinadin itse. Makuja.fi:n haastattelussa Hellapoliisi kertoi kotitekoisten marinadien eduista.
– Itse marinoiden ja maustaen saa juuri sen makuista kuin itse haluaa, hän huomauttaa.
Bloggaaja ei kammoksu valmiiksi suolattuja broilerituotteita, vaan suosittelee niiden hyödyntämistä.
– Tällaiset tuotteet ovat mielestäni kivoja. Maku on ehtinyt imeytyä syvemmälle lihaan ja tällaisenkin lihan voi hyvin vielä marinoida, Hellapoliisi vinkkaa.
Mitkä ovat kaikkein tärkeimpiä huomioon otettavia asioita, kun marinadin valmistaa itse?
– Marinadissa pitää olla jotain happoa, joko sitruksen tai etikan muodossa. Lisäksi öljyä ja mielellään vähän makeutta. Kuivatut yrtit ja valkosipuli yhdessä toimivat aina, Hellapoliisi vinkkaa.
KATSO RESEPTI: Hellapoliisin marinadi broilerille
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka