Unohda valmiiksi marinoitu broileri – näin valmistat oman marinadin

broileri
Shutterstock

Opettele valmistamaan itse marinadi broilerille!

Ruokabloggaaja Hellapoliisi eli Kati Jaakonen suosittelee valmistamaan broilerille marinadin itse. Makuja.fi:n haastattelussa Hellapoliisi kertoi kotitekoisten marinadien eduista.

– Itse marinoiden ja maustaen saa juuri sen makuista kuin itse haluaa, hän huomauttaa.

Bloggaaja ei kammoksu valmiiksi suolattuja broilerituotteita, vaan suosittelee niiden hyödyntämistä.

– Tällaiset tuotteet ovat mielestäni kivoja. Maku on ehtinyt imeytyä syvemmälle lihaan ja tällaisenkin lihan voi hyvin vielä marinoida, Hellapoliisi vinkkaa.

Mitkä ovat kaikkein tärkeimpiä huomioon otettavia asioita, kun marinadin valmistaa itse?

– Marinadissa pitää olla jotain happoa, joko sitruksen tai etikan muodossa. Lisäksi öljyä ja mielellään vähän makeutta. Kuivatut yrtit ja valkosipuli yhdessä toimivat aina, Hellapoliisi vinkkaa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja