Unohda tavalliset jääkuutiot! Testaa nämä boolivinkit

booli, jäät
Shutterstock

Kesäjuhlien juomien kanssa voi leikitellä. Lue helpot vinkit, joiden avulla juomasi häikäisevät vieraat.

Unohda tavalliset jääkuutiot juhlajuomistasi ja korvaa ne uusilla tavoilla!

Jääpalat mehusta

Boolia tehdessä kannattaa muistaa, että runsaat jääkuutiot laimentavat juomaa sulaessaan. Jääkuutiot kannattaakin tehdä samasta mehusta, jota boolissa muutenkin on, jottei maku muutu vetiseksi.

Kukka-, marja- tai yrttijääpalat

Upeat koristeet booliin saat, kun pakastat jääkuutioiden sisään vaikkapa vadelman. Testaa myös muilla marjoilla!

Voit myös sekoittaa kannussa kylmää vettä ja tilkan grenadiinia. Vesi muuttuu suloisen vaaleanpunaiseksi. Laita jääpala-astian koloihin pieniä, syötäviä orvokkeja tai vaikkapa mintunlehti. Kaada kukan päälle vaaleanpunaista vettä ja laita pakkaseen. Täytä boolimalja näillä jääpaloilla!

Vesimelonijääpalat

Soseuta vesimelonin lohkoja nopeasti tehosekoittimessa ja kaada syntynyt mehu jääpala-astiaan. Pakasta yön yli ja lisää kuutiot drinkkiisi suoraan jäisenä! Vesimelonijääpalat toimivat hyvänä pohjana margarita-tyyppisille drinkeille. 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja