Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Unohda perinteinen vispipuuro – kokeile näitä yllättäviä raaka-aineita

Hellapoliisi / Kati Jaakonen
Julkaistu 31.08.2015 07:01

MTV LIFESTYLE

Perinteinen vispipuuro valmistuu puolukoista, mutta klassista reseptiä kannattaa rohkeasti tuunata käyttämällä sen pääraaka-aineena puolukan sijaan esimerkiksi mansikkaa.

Ruokabloggaaja Hellapoliisin eli Kati Jaakosen vinkeillä vispipuuro valmistuu modernilla twistillä mansikoista ja tyrnimarjoista. Poimi vinkit modernin vispipuuroverson valmistamiseen!

– Tyrnimarjat ja mansikat sopivat mainiosti yhteen. Mansikan makeus loiventaa tyrnien kirpakkuuden. Tästä makuparista valmistat herkullisen vispipuuron, jota sopii tarjoilla niin aamupalana kuin välipalanakin, Hellapoliisi vinkkaa.

Hellapoliisin tyrni-mansikkavispipuuro

6 annosta

1 l vettä
1 ½ dl mannasuurimoita
100 g tyrnimarjoja
100 g mansikoita
1 ½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria

Mittaa vesi kattilaan ja kiehauta. Lisää mannasuurimot ohuena nauhana joukkoon koko ajan sekoittaen.

Lisää tyrnimarjat ja mansikat, sekä sokeri.

Anna kiehua hiljalleen välillä sekoitellen noin 10 minuuttia.

Lisää valmiin puuron joukkoon vaniljasokeri.

Jäähdytä puuro ja vatkaa kuohkeaksi sähkövatkaimella tai yleiskoneen kulhossa.

Tarjoa puuro jäähtyneenä.

Säilytä jääkaapissa.

Vinkki! Valmista puuro mistä tahansa marjoista tai hedelmistä ja mausta halutessasi ripauksella kanelia tai kardemummaa.

Lähde: Hellapoliisi

Lisää aiheesta:

Halpaa, hyvää ja helppoa: Lapsuudesta tuttu suosikkiruoka on edelleen hitti – ja sinäkin olet taatusti maistanutPaluu menneisyyteen: Syksyn paras puuro lapsuudestasi – tätä reseptiä ei kannata unohtaa! Paluu menneisyyteen: Mahtava puuro lapsuudestasi – muistatko sinäkin?Näin karviaiset kannattaa hyödyntää – herkullinen lopputulos!Paluu menneisyyteen: Älä vain unohda vispipuuron reseptiä!Täydellinen käyttötapa mustikoille – tätä kannattaa kokeilla!
HellapoliisiMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Hellapoliisi
  • 4.1.17:34
    Ruoka

    Kaupasta saa nyt halvalla ainekset Katin lasagneen

  • 14.12.202409:43
    Jouluruoka

    Todella helppo ja supersuosittu salaatti joulupöytään: "Valmistuu muutamassa minuutissa"

  • 28.09.202417:03
    Sienet

    Paras tapa säilöä ja käyttää suppilovahverot – helppo ohje!

  • 27.07.202417:32
    Ruoka

    Katin kikka broilerin marinointiin: Tarvitset vain pienen pussin

  • 29.12.202317:03
    Ruoka

    Katin ohje älyttömän helppoon nachopeltiin: "Onnistuu lapseltakin"