Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Unohda mikrotus! Tällä niksillä teet edellispäivän pizzasta jälleen kuin tuoretta – tarvitset vain kaksi tippaa vettä

Shutterstock
Julkaistu 02.09.2018 21:01

Laura Matilainen

laura.matilainen@mtv.fi

Kun käytät edellispäivän pizzan lämmittämiseen paistinpannua, muutamaa tippaa vettä ja hieman aikaa, edessäsi on pian herkullinen, vasta uunista otetun pizzan veroinen ateria. 

Kaksi pakastepizzaa yhdelle pellille? Videon vnkillä se onnistuu! 

Kylmä, yönsä jääkaapissa viettänyt pizza ei välttämättä ole se kaikkein suurin makuelämys, mutta ei hätää!

Food52-sivusto haastatteli ammattilaisia selvittääkseen parhaimmat konstit kylmän pizzan lämmittämiseen. Asiantuntijoiden mukaan paras lopputulos syntyy nelivaiheisen metodin avulla.

Pizzan lämmityksen neljä vaihetta:

1. Kummenna pinnoitettu paistinpannu keskilämmöllä kuumaksi.

2. Aseta kylmä pizzaviipale pannuun ja paista kahden minuutin ajan.

3. Kun kaksi minuuttia on kulunut, lisää pannulle kaksi tippaa vettä. (Älä lisää vettä pizzan päälle, vaan pannun toiseen reunaan)

4. Peitä paistinpannu kannella ja käännä levytä pois päältä. Anna pizzan lämmitä vesihöyryssä minuutin ajan.

pizza margherita colourbox 2
Colourbox

Näiden työvaiheiden avulla edessäsi on muutamassa minuutissa pizza, jonka juusto on pehmeän sulanut ja pohja ihanan rapea. Veden myötä pannuun muodostunut vesihöyry takaa sen, että pizza säilyttää uudelleenlämmityksessä mehevyyteensä.

Jos et omista kantta, voit käyttää samaan tarkoitukseen myös foliota.

Lähde: MentalFloss

Lisää aiheesta:

Tässä on ylivoimaisesti paras tapa lämmittää pizzaJäikö pizzaa yli? Tässä on nopein ja paras tapa lämmittää se uudelleenTässä on ehdottomasti paras tapa lämmittää pizza – testasimme, ja totta se on!Älä käytä mikroa pizzan uudelleenlämmittämiseen – tässä yksinkertainen syyUnohda lötkö pizza! Tämä on ehdottomasti paras tapa lämmittää edellispäivän tähteet 5 tuttua ruokaa: Älä lämmitä näitä mikrossa!
PizzaRuoanlaittoMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Pizza
  • 26.9.07:45
    Ruoka

    Pizzaperjantain vinkki: Säästät rahaa helposti!

  • 5.9.14:45
    Kasvisruoka

    Keittiöpäällikön pizzavinkki kotikeittiöön: "Sillä voi oikeasti pelastaa sen pizzaperjantain"

  • 14.8.17:31
    Ruoka

    Pizzan haastajasta tuli hitti: "Voidaan puhua jo ilmiöstä"

  • 12.6.07:44
    Ruoka

    Älä sorru tähän pizzatäytemokaan, muistuttaa kokki Risto Mikkola

  • 3.6.08:40
    Ravintolat

    Kotipizzaan muutoksia: Tuttu pizza katoaa listoilta