Unohda mikrotus! Tällä niksillä teet edellispäivän pizzasta jälleen kuin tuoretta – tarvitset vain kaksi tippaa vettä
Kun käytät edellispäivän pizzan lämmittämiseen paistinpannua, muutamaa tippaa vettä ja hieman aikaa, edessäsi on pian herkullinen, vasta uunista otetun pizzan veroinen ateria.
Kaksi pakastepizzaa yhdelle pellille? Videon vnkillä se onnistuu!
Kylmä, yönsä jääkaapissa viettänyt pizza ei välttämättä ole se kaikkein suurin makuelämys, mutta ei hätää!
Food52-sivusto haastatteli ammattilaisia selvittääkseen parhaimmat konstit kylmän pizzan lämmittämiseen. Asiantuntijoiden mukaan paras lopputulos syntyy nelivaiheisen metodin avulla.
Pizzan lämmityksen neljä vaihetta:
1. Kummenna pinnoitettu paistinpannu keskilämmöllä kuumaksi.
2. Aseta kylmä pizzaviipale pannuun ja paista kahden minuutin ajan.
3. Kun kaksi minuuttia on kulunut, lisää pannulle kaksi tippaa vettä. (Älä lisää vettä pizzan päälle, vaan pannun toiseen reunaan)
4. Peitä paistinpannu kannella ja käännä levytä pois päältä. Anna pizzan lämmitä vesihöyryssä minuutin ajan.
Näiden työvaiheiden avulla edessäsi on muutamassa minuutissa pizza, jonka juusto on pehmeän sulanut ja pohja ihanan rapea. Veden myötä pannuun muodostunut vesihöyry takaa sen, että pizza säilyttää uudelleenlämmityksessä mehevyyteensä.
Jos et omista kantta, voit käyttää samaan tarkoitukseen myös foliota.
Lähde: MentalFloss
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan