Unohda kahvi! Tämä juoma virkistää ja auttaa laihtumaan

vesi,-sitruuna,-treeni
Täydellinen korvike kahville voi olla niinkin yksinkertainen kuin veden ja sitruunan yhdistelmä. Shutterstock

Jos tukala olo vaivaa viikonlopun jäljiltä, kannattaa kokeilla kahvin vaihtamista erityisen terveelliseen kuumaan detox-juomaan, sitruunaveteen.

Kuumalla sitruunavedellä on lukuisia hyödyllisiä terveysvaikutuksia, ja se sopiikin oivallisesti vaikkapa kahvin korvaajaksi. Parhaimmillaan tämä terveellinen juoma virkistää – ja voi auttaa jopa laihtumaan.

TEE NÄIN: Lisää kuumaan veteen vastapuristettua sitruunamehua maun mukaan, ja nauti juoma kahvin tai teen tapaan.

Puhdistaa kehoa

Sitruunan säännöllinen nauttiminen on oivallinen tapa puhdistaa kehoa. Sitruuna parantaa myös kehon pH-tasapainoa

Tekee hyvää ruoansulatukselle

Niinkin yksinkertainen juoma kuin veden ja sitruunan yhdistelmä voi auttaa kehoa hyödyntämään entistä paremmin ravinnosta saadut hyödylliset ravintoaineet. Sitruuna herättelee myös ruoansulatusta, ja voi parhaimmillaan helpottaa vatsavaivoja.

Tukee painonpudotusta

Kirpeä sitruuna voi toimia tukena painonpudotuksessa, sillä se sisältää pektiiniksi kutsuttua ravintokuitua. Pektiini ansiosta olo on tavallista täydempi ja kylläisempi, ja se voi siksi auttaa laihdutustavoitteiden saavuttamisessa.

Virkistää

Joskus ruokaa tulee nautittua liian myöhään tai liikaa kerralla. Tästä aiheutuvaan tukalaan oloon voi niin ikään olla apua sitruunavedestä, joka sekä puhdistaa kehoa että tekee hyvää vatsalle.

Lähde: Popsugar

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja