Unohda jäätelökone! Näin helposti valmistat jätskiä itse
Kun jäätelöhimo iskee, on hyvä kaivaa takataskustaan jokin helppo luottoresepti ja tehdä jätski itse. Allt om Mat -sivusto tarjoaakin hyvän ohjeen.
Vain kaksi ainesosaa ja herkkujäätelö on valmis. Allt om Mat -sivuston herkkureseptillä teet pakastimeen jäätelöä etkä tarvitse kuin kermavaahtoa ja kondensoitua maitoa.
Tarvitset:
5 dl kermavaahtoa
kondensoitua maitoa (1 purkki)
Tee näin:
Sekoita kondensoitu maito kermavaahtoon. Vatkaa vispilällä, kunnes seos on tasaista ja kuohkeaa. Jaa seos pieniin kulhoihin ja sekoita joukkoon vielä haluamiasi makuja: vaikkapa lakritsia, suklaapaloja tai marjoja. Peitä kulhot kelmulla ja laita pakastimeen 2–3 tunniksi. Nauti!
Lähde: Allt om Mat
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa