Mainos

Uncle Ben's -riisin nimi muuttuu kohun saattelemana – uusi nimi on nyt paljastettu

Elintarvikeyhtiö Mars Inc. on paljastanut Uncle Ben's -tuotesarjan uuden nimen, kertoo muun muassa uutissivusto Independent. Riisisarja tunnetaan tästä lähtien nimellä Ben's Original.

Videolla näytetään, miten riisi kuuluu keittää oikeaoppisesti. 

Uncle Ben’s -brändin omistava elintarvikejätti Mars Inc. paljasti keskiviikkona tuotesarjan uuden nimen. Yli 70 vuotta vanha brändi tunnetaan tästä lähtien nimellä Ben’s Original

Nimi- ja pakettiuudistus tehtiin kohun saattelemana: Uncle Ben’s nousi monen muun elintarvikebrändin tavoin uutisotsikoihin, kun sen nimeä ja ulkoasua kritisoitiin stereotyyppisestä rasismista. 

–  Kuuntelimme yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme ja nyt oon oikea aika tehdä merkityksellisiä päätöksiä, Mars Foodin edustaja Fiona Dawson toteaa ja jatkaa:

–  Kun tällaisia päätöksiä tehdään, kaikkia ei voi miellyttää. Mutta kyse onkin siitä, että tekee oikean valinnan, ei helpoimman valinnan. 

Uudet Ben's Originals -riisipaketit saapuvat kauppoihin ensi vuonna. Myös pakkauksen ulkoasu uudistuu. Mars Inc. on aiemmin kertonut, että pakkauksen tummaihoinen mieshahmo ei tule poistumaan kokonaan paketeista, mutta hahmoa uudistetaan. 

Moni yritys on joutunut tarkastelemaan viimeisen vuoden aikana tuotebrändiään uusiksi osittain Black Lives Matters -liikkeen johdosta. Suomessa muun muassa Eskimo-jäätelöihin on kerrottu suunniteltavan brändiuudistusta ja tuotenimeä tarkastellaan uudelleen.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja