Työntekijä paljastaa: Näitä tuotteita en tilaisi Subwayssa

patonki
Shutterstock

Subwayn työntekijäksi itseään tituleeraava käyttäjä paljasti Redditissä, mitä ei itse koskaan tilaisi ketjun ravintoloista.

Subway-ravintolassa omien sanojensa mukaan työskentelevä työntekijä kertoi Redditissä sanoi, ettei tilaisi itse chipotle- tai teriyaki-kanaa, sillä näiden kahden kanan kohdalla ei työntekijän mukaan noudateta tavallista kahden päivän käyttöaikaa, vaan kanoja säilytetään neljä päivää.

Työntekijä väittää ravintolassa käytetyn kanan olevan lihapitoisuudeltaan 84-prosenttista, minkä lisäksi kanassa on vettä ja tärkkelystä.

Mikä sitten olisi tuorein vaihtoehto? Yllättävää kyllä, työntekijä suosittelee lihaisaa steak-subia.

– Suosittelisin kaikkia muita tuotteita, koska Subway on hyvin tarkka laadusta ja päivämääristä. Steak on todennäköisesti tuoreinta ja turvallisinta, käyttäjä vastasi kysymykseen. 

Subwayn edustaja kommentoi Mirrorille ketjun noudattavan erittäin tarkkoja säädöksiä varmistaakseen, että kaikki asiakkaille tarjottu ruoka on laadukasta ja turvallista. 

Lähde: Mirror

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja